Baby - Verzorging

Slaapfouten

Als ouder zijnde wil je natuurlijk het allerliefste dat je baby heerlijk, gemakkelijk en diep slaapt. Soms lukt dat echter niet en probeer je als ouder van alles te verzinnen om je kindje beter te laten slapen. Vandaag hebben wij het over 'slaapfouten' oftewel fouten die ouders maken om hun kindje in slaap te brengen.

Leer meer

Kledingmaat van je baby

Wat is nou leuker dan shoppen voor je kleintje? Zeker als je met zwangerschapsverlof bent, kun je helemaal los met het zoeken van de leukste kleren. Het is slim (en leuk!) om van de eerste maten wat in voren te kopen, maar dan is het wel handig om te weten welke maat je baby ongeveer zal hebben op welke leeftijd.

Leer meer

De ontwikkeling van je baby

Je baby die voor het eerst kruipt, gaat zitten of gaat staan. Bijzondere momenten om mee te maken. Je baby leert in het eerste levensjaar namelijk heel veel, zoals de ontwikkeling van tijgeren naar staan. Hoe verloopt deze ontwikkeling van je baby?

Leer meer

Inbakeren

Inbakeren, je hebt er vast wel eens over gehoord. Feitelijk is inbakeren een oeroude techniek die al eeuwen wordt toegepast, tot het einde van de achttiende eeuw. Pas de laatste 20 jaar is inbakeren weer 'herontdekt' en vele moeders zweren erbij. Vandaar dat we het vandaag gaan hebben over inbakeren!

Leer meer

Hoe kies je de juiste fopspeen?

Er zijn heel veel verschillende soorten te verkrijgen. Functioneel of origineel, normaal of juist een hele gekke. We hebben het over de fopspeen. Hoewel de keuze dus enorm is, zorgt dit wel voor een nieuw probleem: welke is de juiste voor mijn kind en waar let je op tijdens het kiezen?

Leer meer

Het consultatiebureau: wat doet het?

Tot je baby een jaar of 4 is, zal je regelmatig het consultatiebureau bezoeken. Ook wordt er soms geadviseerd om bepaalde veranderen die betrekking hebben op je baby te overleggen met je consultatiebureau. Wat is dit bureau precies en wat doen ze?

Leer meer

In bad

Bijna iedere baby vindt het heerlijk om in bad te gaan. Maar hoe vaak heeft je kindje een bad nodig en hoe zorg je ervoor dat zijn huidje niet uitdroogt? Vandaag vertellen wij je alles over een goed badritueel voor jouw kleintje.

Leer meer

Je baby's liefde voor muziek

Wist je dat muziek helpt je kindje te kalmeren? Ook helpt muziek bij de ontwikkeling van je baby. Daarom vandaag alles over je baby's liefde voor muziek!

Leer meer

Op de commode!

Wat is er fijner dan tijdens de zwangerschap fijne spulletjes shoppen voor de baby uitzet? Vandaag vertellen wij je wat er niet mag ontbreken op en in de commode!

Leer meer

Kleine stuntmannetjes en -meisjes

Vanaf het moment dat je kindje leert tijgeren, kan hij ook al klimmen. De stuntperiode breekt aan en het is belangrijk om daarop voorbereid te zijn.

Leer meer

Op vakantie met je baby

Een vakantie met een baby plannen, kan een hele uitdaging zijn. Hoe zorg je voor een veilige, comfortabele en aangename vakantie (en reis)? Vandaag geven wij je tips.

Leer meer

Mandje

Subtotaal