Peuter

Recept: Brownies met Kabrita granenpap en frambozen

Gezonde frambozen brownies. Een heerlijk tussendoortje voor de wat koudere dagen. Deze brownies bevatten dadels, bonen en Kabrita meergranen geitenmelk pap. Erg voedzaam en boordevol eiwitten en vezels. Ze passen ook nog eens perfect in het lunchdoosje van je 3-jarige.

Leer meer

Moeilijke eters

Zorgen dat je peuter genoeg eet, houdt iedere ouder bezig. Het kan zeer frustrerend zijn als je peuter erg kieskeurig is en weigert om bepaalde voedingsmiddelen te eten. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om dit probleem te verhelpen.

Leer meer

Peuter smoothies

Smoothies zijn een makkelijke én lekkere manier om je peuter te voorzien van de dagelijkse hoeveelheid fruit. Wanneer je ze bereidt op basis van Kabrita 3 Peutermelk zijn de smoothies ook nog eens heerlijk romig van smaak én boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. Vandaag tips voor romige peuter smoothies!

Leer meer

Maak een feestje van het ontbijt!

Bij Kabrita hebben wij een passie voor mooie, gezonde voeding en als je ons volgt op Pinterest dan wordt het al snel duidelijk. Hier een impressie van de beelden die wij voor je hebben verzameld. Mooie ontbijtjes voor dreumes en peuter, gezonde shakes (aangemaakt met opvolg- of peutermelk) en handige tips om gezonde hapjes in te vriezen!

Leer meer

Zo maak je gezonde frietjes!

Frietjes, welk kindje is er niet dol op? Vandaag geven wij je inspiratie hoe je gezonde frietjes kunt maken van verschillende soorten groenten! Lees je mee?

Leer meer

Picknick met Vitamine boost

Wil je net lekker gaan picknicken, gaat het regenen. Verhuis dan de geplande picknick naar binnen en maak lekkere hapjes voor je dreumes en peuter waarmee ze meteen een vitamineboost krijgen!

Leer meer

Lente Smoothies

Smoothies zijn niet alleen heerlijk en gezond voor volwassenen, maar ook voor kleine kindjes. Zeker wanneer je ze bereidt met Kabrita Peutermelk als basis. Vandaag 3 lente smoothies voor je peuter!

Leer meer

Met je baby of peuter uit eten

Sinds de komst van jullie kindje, is het spontane uit eten gaan waarschijnlijk een stuk minder geworden. Toch is fijn om af en toe eens samen lekker te genieten van een diner buiten de deur en dit kan prima met je kindje erbij. Wij geven je tips!

Leer meer

Spraakontwikkeling

Al vanaf het moment dat je baby geboren wordt, communiceert hij met je. Eerst door te huilen. Hierin ontwikkelen zich langzamerhand steeds meer variaties en als ouder leer je deze herkennen en erop te reageren. Zo ontstaat communiceren tussen ouder en baby. De basis is gelegd voor de latere spraak- en taalontwikkeling.

Leer meer

Spelen

Wist je dat spelen enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje? Sterker nog: kindjes die in hun jonge jaren flink aangemoedigd zijn om te spelen, blijken later gelukkiger en meer tevreden te zijn!

Leer meer

Gevarieerde peutervoeding

Hoewel peuters veel actiever zijn, hebben ze eigenlijk minder calorieën nodig om hun behoeften te vervullen. Dit betekent dat de benodigde voedingsstoffen moeten komen van minder voedsel. Een gevarieerde voeding zal helpen om ervoor te zorgen dat je peuter alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn.

Leer meer

Mandje

Subtotaal