Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Contact

Wij helpen je graag verder!

Onze klantenservice is beschikbaar voor al jouw vragen. Natuurlijk wil je een zo goed mogelijk antwoord op je vraag of een oplossing voor je probleem. We hebben verschillende contact mogelijkheden beschikbaar om je vraag te beantwoorden.

Kabrita veelgestelde vragen

FAQ

We hebben veel vragen en antwoorden verzameld in de FAQ. Lees hier de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Kabrita email

Email

Heb je een vraag over je bestelling of een andere vraag? Gebruik dan onderstaande contactformulier. Wij antwoorden tijdens kantoordagen in de regel binnen een dag.

Kabrita NL whatsapp

Whatsapp

Heb je een vraag over onze producten of een andere vraag? Stel je vraag via Whatsapp. Wij zijn bereikbaar op kantoordagen van 09.00 tot 17.00 uur en antwoorden gemiddeld binnen een dag.

Wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag over onze producten, je bestelling of een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier. Wij antwoorden tijdens kantoordagen in de regel binnen een dag. Vermeld altijd het ordernummer!

Voor onze adresgegevens, kijk hier.

Om jou antwoord te kunnen geven op je vraag, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

In het kader van de privacywetgeving is het noodzakelijk dat u aangeeft akkoord te gaan met het feit dat wij uw gegevens opslaan.

Bedrijfsnaam: Ausnutria Nutrition Europe B.V.
Vestigingsadres: Dokter van Deenweg 150 4e verdieping (geen bezoekadres)
Emailadres: contact@kabrita.nl
Telefoonnummer: 00800 - 1101 10 11
KvK-nummer: 55411886
Btw-nummer: NL851696788B01