Weetjes

Welke allergenen zijn te vinden in Kabrita?

Lees in deze blog welke allergenen te vinden zijn in onze Kabrita producten.
Lees meer

Wat is het verschil tussen Kabrita en Kabrita Gold?

De verpakking is gewijzigd, vanwege een nieuw design van de blikken is het woordje Gold van de verpakkingen gehaald. Dit geldt voor alle landen waar Kabrita verkocht wordt.

Lees meer

Hoelang doe je met 1 blik?

Hoe lang je met één blik Kabrita flesvoeding van 800 gram doet is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst de leeftijd van het baby. Met name voor zuigelingen (0-6 maanden) verschilt de flesvoeding per dag. In het begin krijgt je baby nog niet zoveel, dat wordt steeds meer opgebouwd. Daarnaast is het mogelijk dat je borstvoeding geeft, dat is namelijk altijd het beste, naast flesvoeding. Ook dat heeft invloed op hoeveel flesvoeding je gebruikt.

Lees meer

Kan ik borstvoeding en Opvolgmelk combineren?

Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby gedurende de eerste 6 maanden. Na deze periode is het volkomen veilig om borstvoeding te combineren met flesvoeding. Het zal waarschijnlijk wel enige tijd duren voordat uw baby went aan het drinken uit een fles. We hebben een artikel geschreven over het afbouwen van borstvoeding. Lees er hier alles over.
Lees meer

Hoe lang kan een bereide flesvoeding worden bewaard?

Hoelang kan ik bereide flesvoeding bewaren of hoe maak ik een fles Kabrita geitenmelk flesvoeding? En hoe lang kan ik een blik bewaren? Lees hier de antwoorden.
Lees meer

Sporten en borstvoeding: waar let je op?

Tijdens je zwangerschap zijn er een aantal sporten geweest die je beter niet kon doen. Nu je kindje er is en je borstvoeding geeft, is dit anders. Mag je dan wel sporten? Is dat niet slecht voor de melk? Natuurlijk mag je sporten, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op kunt letten.

Lees meer

Mandje

Subtotaal