Weetjes

Welke allergenen zijn te vinden in Kabrita?

Lees in deze blog welke allergenen te vinden zijn in onze Kabrita producten.
Leer meer

Wat is het verschil tussen Kabrita en Kabrita Gold?

De verpakking is gewijzigd, vanwege een nieuw design van de blikken is het woordje Gold van de verpakkingen gehaald. Dit geldt voor alle landen waar Kabrita verkocht wordt.

Leer meer

Wat zijn FOS en GOS?

FOS (Fructo-OligoSacchariden) en GOS (Galacto-OligoSacchariden); ook bekend als prebiotische vezels. Prebiotische vezels bevorderen de groei van vriendelijke bacteriën in de dikke darm.

Leer meer

Hoelang doe je met 1 blik?

Hoe lang je met één blik Kabrita flesvoeding van 800 gram doet is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst de leeftijd van het baby. Met name voor zuigelingen (0-6 maanden) verschilt de flesvoeding per dag. In het begin krijgt je baby nog niet zoveel, dat wordt steeds meer opgebouwd. Daarnaast is het mogelijk dat je borstvoeding geeft, dat is namelijk altijd het beste, naast flesvoeding. Ook dat heeft invloed op hoeveel flesvoeding je gebruikt.

Leer meer

Kan ik borstvoeding en flesvoeding combineren?

Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby gedurende de eerste 6 maanden. Na deze periode is het volkomen veilig om borstvoeding te combineren met flesvoeding. Het zal waarschijnlijk wel enige tijd duren voordat uw baby went aan het drinken uit een fles.
Leer meer

Hoe lang kan een bereide flesvoeding worden bewaard?

Hoelang kan ik bereide flesvoeding bewaren of hoe maak ik een fles Kabrita geitenmelk flesvoeding? En hoe lang kan ik een blik bewaren? Lees hier de antwoorden.
Leer meer

Wat is het verschil tussen koemelkallergie en lactose-intolerantie?

Koemelkallergie en koemelk of lactose-intolerantie zijn verschillende aandoeningen, die soms verkeerd worden gebruikt omdat hun symptomen vergelijkbaar kunnen zijn, met verwarring tot gevolg. We hebben het daarom voor je op een rijtje gezet. En hopelijk geeft dat meer duidelijkheid. Lees dit blog.
Leer meer

Wat is koemelkallergie

Bij een koemelkallergie reageert het immuunsysteem van baby’s heftig op de aanwezige eiwitten uit koemelk. Het is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s, en helaas brengt deze allergie vervelende klachten met zich mee die niet altijd even eenvoudig te herkennen zijn. We vertellen je graag meer over wat een koemelkallergie inhoudt, wat de symptomen zijn en hoe je hiermee omgaat.

Leer meer

Mandje

Subtotaal