Algemeen
Flesvoeding
Ingrediënten
Productie
Webshop

Algemeen

Waarom zijn er in de samenstelling van Kabrita kleine verschillen tussen landen?

De samenstelling van baby flesvoeding is sterk gereguleerd door de CODEX, regionale en nationale autoriteiten. Omdat deze regionale en nationale autoriteiten niet altijd dezelfde criteria hanteren, kunnen er kleine verschillen in de samenstelling tussen landen optreden.

Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat de Kabrita baby flesvoeding die in uw markt verkocht wordt altijd voldoet aan de laatste wetenschappelijk inzichten en de betreffende lokale wetgeving.

Waar komt de naam Kabrita vandaan?

Kabrita is afgeleid van het Spaanse woord 'Cabrito', wat klein geitje betekent.


Waarom wordt geadviseerd om eerst contact op te nemen met een arts of voedingskundige?

Kabrita's baby en peuter flesvoedingen zijn ontwikkeld om een gezond alternatief op basis van geitenmelk te bieden, die voldoen aan de gemiddelde voedingsbehoefte van een bepaalde leeftijd. Omdat iedere baby uniek is met een eigen groei- en ontwikkelingsproces, adviseren wij om in overleg met je arts (die nauw betrokken is bij dit groeiproces) te bepalen hoe en wanneer je Kabrita het beste kunt gebruiken.


Beschikt Ausnutria Nutrition over de benodigde expertise om flesvoeding te produceren?

Kabrita is een onderdeel van Ausnutria Nutrition. Deze zuivelgroep is opgebouwd rond drie bekende zuivel- en babyvoedingsfabrieken in Nederland met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling en productie van baby en peuter flesvoedingen.

Ausnutria Ommen is opgericht in 1897 en verantwoordelijk voor de productie van de hoogwaardige geitenmelkpoeder en andere zuivel ingrediënten. Ausnutria Kampen en Lypack Leeuwarden produceren al babyvoedingen sinds 1936. Gedurende de jaren hebben deze fabrieken babyvoedingen geproduceerd voor tientallen merken, waaronder een groot aantal internationale topmerken.


Kan ik producten gebruiken waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen?

Wij adviseren om geen producten te gebruiken waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen, omdat de voedingsstoffen (bijvoorbeeld vitamines) mogelijk afnemen na het verlopen van de houdbaarheidsdatum.


Hoe kan ik controleren of ik een origineel Kabrita product heb?

De eenvoudigste manier om te controleren of je een origineel Kabrita product hebt is de code op de onderkant van het blik*. Deze code is gekoppeld aan onze fabriek en moet zijn: NL Z0238 EC, NL Z4057 EC of NL Z4056 EC.

* Let op: In China staat dit nummer niet op de onderkant, maar op de zijkant van het blik. In Rusland wordt dit nummer helemaal niet gebruikt in verband met lokale wetgeving.


Heeft Kabrita een “geitachtige” geur en smaak?

Nee, Kabrita heeft een verrassend aangename geur en smaak. Het snelle productieproces van de verse geitenmelk zorgt voor een frisse en milde smaak, die vergelijkbaar is met de smaak van flesvoedingen op basis van koemelk.


Waarom zou ik voor Kabrita kiezen?

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Als je echter van plan bent om over te stappen op opvolgmelk of peutermelk, dan kun je de Kabrita geitenmelk flesvoeding overwegen. Kabrita biedt geitenmelk opvolgmelk en peutermelk van uitzonderlijke kwaliteit. Dit is het resultaat van tientallen jaren ervaring met flesvoeding en een goede kwaliteit van Nederlandse geitenmelk. Geitenmelk is van nature mild en vormt een goede basis voor babyvoeding. Kabrita combineert de natuurlijke mildheid van Nederlandse geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen zoals geiten wei-eiwit, DHA Omega-3 vetzuren* en voedingsvezels.

Kabrita voldoet aan de voorschriften voor flesvoeding en is een veilig en compleet alternatief op basis van geitenmelk dat geschikt is voor elke gezonde baby.

*Net als andere opvolgmelk


Is Kabrita een veilige flesvoeding?

Ja, Kabrita is een veilig alternatief voor elke gezonde baby. Het gebruik van geitenmelk als basis voor babyvoeding is goedgekeurd en veilig bevonden, net als andere opvolgmelk. Net als verse koemelk, bevat ook verse geitenmelk te veel eiwit en niet alle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kindje. Daarom is de hoeveelheid voedingsstoffen in alle flesvoedingen, dus ook in Kabrita, optimaal aangepast en aangevuld, om ervoor te zorgen dat je kindje alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft.

Kabrita voldoet aan lokale wet- en regelgeving.


Hebben jullie probeerverpakkingen?

Nee, Kabrita heeft geen probeerverpakkingen. We zijn van mening dat het effect en het succes van een nieuw soort flesvoeding niet op basis van slechts een of twee voedingen kan worden vastgesteld.


In welke landen zijn Kabrita producten verkrijgbaar?

Kabrita's voedingsproducten zijn in verschillende landen verkrijgbaar, rechtstreeks of via onze distributeurs. Kijk op onze wereldkaart voor meer informatie.


Wat is het verschil tussen Kabrita en Kabrita Gold?

De verpakking is gewijzigd, vanwege een nieuw design van de blikken is het woordje Gold van de verpakkingen gehaald. Dit geldt voor alle landen waar Kabrita verkocht wordt.

Met deze verandering is ook de samenstelling iets aangepast vanwege nieuwe EU wetgeving. Deze EU wetgeving is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. De volgende kleine aanpassingen zijn toegepast op de receptuur:

 • Eiwit iets omlaag.
 • Vetgehalte iets omhoog
 • Lactose iets omhoog
 • DHA en AA een flink stuk omhoog.

Vitaminen en mineralen aangepast aan de nieuwe EU wetgeving.

Beide varianten kun je veilig gebruiken voor je kindje.


Wordt Kabrita vergoed door de zorgverzekering?

Nee Kabrita wordt niet vergoed door de zorgverzekering.


Wat eten de geiten?

Onze geiten krijgen een mengsel van voedingsmiddelen, waaronder

 • Stro
 • Hooi
 • Gras (vers)
 • Kuilgras
 • Maissilage
 • Pulp
 • Pellets * (grondstoffen samengeperst in een pellet, zoals granen zoals tarwe en gerst, maar ook sojahullen, etc.)

Bovenstaande voeders komen vaak voor op de boerderij. In de natuur is de samenstelling echter veel soberder. Geiten eten wat gras, bladeren en takken van struiken en bomen, afhankelijk van wat beschikbaar is. Onze boeren vullen het voer van de geit zo goed mogelijk aan, ook in termen van noodzakelijke energie, eiwitten, vitamines en mineralen, die een positieve invloed hebben op de gezondheid van onze geiten en de melk die ze produceren. Een heel belangrijk onderdeel van hun voeding is water. Een doorsnee melkgeit drinkt ongeveer 10 liter water per dag.

Mocht je meer willen leren over de geiten achter producten op basis van geitenzuivel bezoek dan: https://www.ontdekdegeit.nl/


Wat krijgen de baby geitjes te drinken?

Ze krijgen meteen na de geboorte melk van hun eigen moeder. Of ze zelf kunnen drinken of dat de geit voor ze gemolken wordt, hangt af van hoe snel ze zelf drinken. Ze krijgen in ieder geval wel biest van de moeder.

Mocht je meer willen leren over de geiten achter producten op basis van geitenzuivel bezoek dan: https://www.ontdekdegeit.nl/

Flesvoeding

Hoe bereid ik de Kabrita geitenmelk flesvoeding?

De Kabrita geitenmelk flesvoeding kan worden bereid volgens de onderstaande instructies. De bereiding van de formule is ook altijd aangegeven op het blik en kan enigszins verschillen tussen producten en / of landen. De gezondheid van uw baby hangt af van het zorgvuldig volgen van de instructies voor bereiding en opslag.

 • Bereid de melk niet meer dan 1 uur voor het voeren. Was uw handen grondig voordat u de melk klaarmaakt.
 • Kook de fles en de tepel voor ongeveer. 10 min om te steriliseren.
 • Vul de fles met de juiste hoeveelheid gekookt water en laat het afkoelen tot ca. 40 ° C.
 • Voeg de aangegeven hoeveelheid Kabrita toe aan de overeenkomstige hoeveelheid water.
 • Sluit de fles af en schud goed totdat het poeder is opgelost. Test de temperatuur aan de binnenkant van je pols.

Hoe lang kan een bereide flesvoeding worden bewaard?

Bereid de melk niet meer dan 1 uur voordat je de voeding aan je baby gaat geven. Gooi de voeding die overblijft in de fles weg. Het is niet verstandig, in verband met de hygiëne, om het flesje later weer op te warmen.


Wat is de houdbaarheidsdatum van de Kabrita-formule voor geitenmelk?

De houdbaarheid van de Kabrita-geitenmelkvoeding varieert tussen de verschillende landen, vanwege externe factoren zoals de lokale temperatuur.

U kunt zowel de productiedatum als de vervaldatum vinden op de onderkant van het blik en in geval van twijfel kunt u altijd contact opnemen met uw plaatselijke Kabrita-distributeur voor meer informatie.


Kan ik borstvoeding en flesvoeding combineren?

Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby gedurende de eerste 6 maanden. Na deze periode is het volkomen veilig om borstvoeding te combineren met flesvoeding. Het zal waarschijnlijk enige tijd duren voordat uw baby went aan het drinken uit een fles. Het is belangrijk om de hoeveelheid borstvoeding per dag langzaam te verminderen, bijvoorbeeld vervang 1 borstvoeding door elke 3 tot 4 dagen met 1 flesje te voeden.

We hebben ook een artikel geschreven over het afbouwen van borstvoeding. Lees er hier alles over.

Borstvoeding combineren

Lees meer over het overstappen van borst- naar flesvoeding.

Overstappen op flesvoeding

Waarom zou ik mijn peuter Kabrita 3 peutermelk geven in plaats van gewone geitenmelk?

Geitenmelk bevat van nature veel voedingsstoffen. Uw peuter bevindt zich momenteel echter in een belangrijke fase van zijn ontwikkeling. Hij of zij zal voortdurend nieuwe dingen leren, terwijl hij tegelijkertijd steeds actiever wordt. Dit betekent dat uw peuter veranderende voedingsbehoeften zal hebben, die niet altijd zo gemakkelijk af te stemmen zijn in het geval van peuters, die notoir kieskeurige eters kunnen zijn. Om er zeker van te zijn dat uw peuter de essentiële voedingsstoffen en energie krijgt die nodig zijn, hebben wij Kabrita 3 (12+m) Peutermelk ontwikkeld. Deze bevat, anders dan gewone geitenmelk, extra voedingsstoffen om optimaal tegemoet te komen aan uw peuter’s veranderende voedingsbehoeften.


Hoeveel voedingen kunnen worden bereid met 1 blik Kabrita geitenmelkvoeding?

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en het aantal voedingen die uw baby nodig heeft. Eén blik van 800 g Kabrita produceert ongeveer 6 liter bereide formule. Een indicatie qua hoeveelheid per voeding wordt altijd op het blik weergegeven. Uw arts kan u helpen bij het bepalen van de exacte hoeveelheden die uw baby nodig heeft.


Hoe lang kan ik de formule gebruiken na het openen van het blik?

Na opening moet de geitenmelkvoeding binnen 4 weken worden gebruikt. Bewaar het blik op een koele, droge en donkere plaats (niet in de koelkast).


Ik kan het schepje niet vinden in mijn blik, wat moet ik doen?

Af en toe zakt de het schepje in de poeder naar beneden. Probeer het blik scheef te houden en tik zacht om het poeder te verplaatsen. Dit zal helpen om het schepje in uw blik terug te vinden.


Hoe bewaar ik de geitenmelkvoeding van Kabrita na opening?

Bewaar het geopende Kabrita-blik op een koele, droge en donkere plaats (niet in de koelkast). Zorg ervoor dat u de formule binnen 4 weken na opening gebruikt.


Hoelang doe je met 1 blik?

Dit hangt samen met:

- Leeftijd van het kind (met name voor stage 1 (0-6maand) gebruikt een kindje verschillende hoeveelheden flesvoeding per dag)

- Welke stage voeding (stage 1/2/3 adviseren verschillende hoeveelheden voeding per dag afhankelijk van leeftijd kind)


Per blik kun je een verschillende hoeveelheid flesvoeding klaarmaken.

Kabrita 1: 13.5g + 90mL water maakt 100mL voeding. 1 blik = 800 gram. Dus 800g / 13.5g = 59 porties van 100mL = ongeveer 5900mL voeding. Dus: bijna 6 liter uit één blik Kabrita 1.

Kabrita 2: 14g + 90mL water = 100mL voeding. 1 blik = 800gram. 800/14 = 57 porties van 100mL > ongeveer 5700mL voeding dus uit één blik Kabrita 2.

Kabrita 3: 14.5g + 90mL water = 100mL voeding. 1 blik = 800gram. 800/14.5 = 55 porties van 100mL > ongeveer 5500mL voeding dus uit één blik Kabrita 3.

Ingrediënten

Bevatten de flesvoeding van Kabrita fluoride?

Fluoride is niet toegevoegd aan de flesvoeding. Vanuit de natuurlijke bijdrage van de ingrediënten, bevat de formule zeer lage hoeveelheden fluoride.


Bevat Kabrita Maltodextrine?

Nee Kabrita bevat geen Maltodextrine


Waarom bevatten Kabrita kunstvoeding glucose siroop?

Glucose siroop wordt in Kabrita geitenmelk flesvoeding gebruikt als 'drager' voor belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels. Dit zijn essentiële ingrediënten voor een moderne flesvoeding, maar helaas zijn deze ingrediënten zonder glucose siroop als ‘technische hulpstof’ erg lastig toe te voegen. Door ze te koppelen aan een ‘drager’ kunnen deze ingrediënten wel in de juiste hoeveelheid worden toegevoegd en goed worden gemengd door de poeder. Om die reden zit er een hele kleine hoeveelheid glucose siroop in onze formules. Hoewel het niet altijd verplicht is om 'glucose siroop' als ingrediënt op het blik te benoemen, geloven wij in transparantie en willen we onze klant volledige informatie bieden.


Bevat Kabrita toevoegingen zoals suiker, kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en / of smaakstoffen?

Nee, Kabrita bevat geen toevoegingen zoals suiker, kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en / of smaakstoffen.


Bevat de flesvoeding van Kabrita Nucleotiden?

Geitenmelk bevat van nature nucleotiden. Een nucleotide is één bouwblokje van ons DNA. Elke keer als er eiwitten geproduceerd moeten worden, en dat moet de hele tijd, verbruiken we nucleotiden. We halen deze nucleotiden uit oude eiwitten en het recyclen van oude cellen. Maar natuurlijk ook uit de voeding.


Wat betekent ‘suiker’ op de verpakking van Kabrita geitenmelk flesvoeding?

Elke moeder maakt op haar manier de beste keuze in voeding voor haar kindje. De aan- of afwezigheid van suiker is één van de bewuste overwegingen die vaak wordt gemaakt. Suiker moet gedeclareerd worden op de verpakking van flesvoeding en is dan ook terug te vinden op de blikken van Kabrita geitenmelk flesvoeding. Echter, dit betekent niet dat er kristalsuiker aan Kabrita geitenmelk flesvoeding wordt toegevoegd. ‘Suiker’ is een overkoepelende benaming voor alle aanwezige ‘korte’ koolhydraten, waarvan lactose (‘melksuiker’) de voornaamste is in zowel borstvoeding als Kabrita geitenmelk flesvoeding.

Om zeker te zijn dat je baby voldoende koolhydraten binnenkrijgt is de minimale hoeveelheid koolhydraten in flesvoeding wettelijk vastgesteld. In Kabrita wordt de hoeveelheid ‘suiker’ gevormd door lactose en een geringe hoeveelheid glucose siroop.


Is de flesvoeding van Kabrita biologisch?

Nee, de geitenmelk die we voor onze flesvoeding gebruiken is niet biologisch. Door de beperkte beschikbaarheid van biologische geitenmelk is het niet mogelijk om onze wereldwijd verkrijgbare flesvoedingen op basis van volledig biologische geitenmelk te produceren.


Waarom bevatten de formules van Kabrita visolie?

Visolie is erg rijk aan DHA, het poly-onverzadigde omega-3 vetzuur dat wordt aangetroffen in hersenen en retinaal weefsel.

DHA is een lange keten van poly-onverzadigde omega-3 vetzuren en wordt aangetroffen in het hersen- en oogweefsel.


Waarom bevatten Kabrita flesvoedingen plantaardige oliën (inclusief palmolie)?

Door plantaardige oliën toe te voegen aan Kabrita geitenmelk-formules, wordt de baby voorzien van de juiste hoeveelheid en optimale samenstelling van vetzuren.


Wat is DHA?

DHA is een lange keten van poly-onverzadigde omega-3 vetzuren en wordt aangetroffen in het hersen- en oogweefsel.Waarom bevatten de producten van Kabrita zout?

Het zout in Kabrita komt voornamelijk van natrium dat van nature aanwezig is in geitenmelk. Een minimumgehalte aan natrium moet aanwezig zijn in een zuigelingenvoeding om te voldoen aan de voedingsvereisten.


Worden bij de productie van Kabrita flesvoeding GGO’s gebruikt?

Nee, bij de productie van Kabrita worden geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) gebruikt. De strikte Europese zuigelingenwetgeving verbiedt het gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediënten in flesvoeding. Dit betekent dat naast Kabrita er ook bij de productie van alle andere flesvoedingen die binnen Europa worden verkocht, geen GGO's gebruikt worden.

Productie

Hoe wordt de kwaliteit van de Kabrita producten gegarandeerd?

Bij Kabrita verzorgen we zelf het hele productieproces. Dit houdt in dat we alle stappen, van melkinzameling tot het vullen en distribueren van de blikken, zelf beheren. Aan de basis van Kabrita staan zo’n 50 Nederlandse geitenhouders die hun melk exclusief aan Kabrita leveren. Alle boeren houden Nederlandse witte Saanen geiten, die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige geitenmelk. Om deze kwaliteit te garanderen, houden alle boeren zich strikt aan het Kwaligeit-protocol. Dit speciale Nederlandse kwaliteitszorgsysteem heeft niet alleen richtlijnen opgesteld voor de zorg en het welzijn van onze dieren, maar ook voor de hygiëne op de geitenhouderijen.

Nadat we de melk bij onze geitenhouders hebben opgehaald, vervoeren we deze naar onze eigen fabrieken in de provincies Overijssel en Friesland. Hier combineren we onze 75 jaar ervaring in flesvoeding met de nieuwste technologie.

Lees ook dit artikel over hoe wij de kwaliteit borgen

  Welke veiligheidsmaatregelen worden er genomen om de beste kwaliteit te waarborgen?

  Al onze fabrieken produceren volgens de HACCP-principes en worden gecontroleerd door internationaal erkende derde partijen.

  Lees ook dit artikel over hoe wij de kwaliteit borgen


  Waar worden de flesvoedingen van Kabrita geproduceerd?

  Alle babyvoeding van Kabrita wordt gemaakt van Nederlandse geitenmelk en geproduceerd in onze fabrieken in Nederland! We voeren het hele productieproces 'in eigen huis' uit, van de melkverzameling tot en met het vullen van de blikken.

  We houden het productieproces nauwlettend in de gaten om producten van de hoogste kwaliteit te garanderen.


  Zijn de productieprocessen gereguleerd en gecontroleerd?

  Ja, alle productieprocessen van Kabrita worden gereguleerd en nauwlettend gevolgd door onszelf en onafhankelijke monitoringbureaus.


  Is het mogelijk om een van Kabrita's geitenboerderijen of productiefaciliteiten te bezoeken?

  Alle Kabrita-producten worden geproduceerd in een gesloten en gecontroleerd proces. Om de strengste hygiënische omstandigheden te garanderen, laten we bezoekers in onze productiefaciliteiten en / of onze geitenbedrijven niet toe.

  Sommige van onze Nederlandse boeren organiseren echter open-dagen waar ze hun boerderijen openstellen voor bezoekers. Blijf onze website controleren voor meer informatie.Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte.

  Webshop

  Kan ik hier Kabrita producten bestellen?

  In deze officiële Kabrita webshop kun je alle producten van Kabrita bestellen. Dit doe je door de klikken op de bestel button bij het artikel. Het product wordt dan in het winkelmandje geplaatst. Als je op het winkelmandje klikt, vul je jouw gegevens in. Vervolgens klik je op betalen en dan wordt je doorverwezen naar onze betaalprovider. Daar kun je een betaalmethode kiezen waarmee je betaalt. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling en een track & trace link zodra de verzending wordt verzonden.

  Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze FAQ.

  Geldt er een minimum bestelbedrag?

  Je kunt bij ons bestellen vanaf een minimale bestelbedrag van €15,-.

  Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  LET OP: Wij ervaren op dit moment problemen met de bezorging door personeelskrapte in de logistieke sector.

  Bestellingen die op werkdagen voor 17u worden geplaatst worden normaal gesproken diezelfde dag verzonden. Afhankelijk van het bezorgadres wordt jouw bestelling tussen de 24 en 48 uur bezorgd. Bestel je op vrijdag na 17u of in het weekend dan gaat je bestelling maandag mee met PostNL en wordt je pakket daarna meestal binnen 24u bezorgd.


  Track & Trace

  Je ontvangt van ons een track & trace code wanneer de bestelling is verzonden. Daarmee kan je jouw bestelling volgen tot aan de deur of de afhaal locatie. Als je bezorgadres in Nederland is komt PostNL het pakket bezorgen. Als je het pakket niet zelf kunt aannemen, dan neemt de bezorger het pakket weer mee terug en wordt het pakket later nogmaals aangeboden. Als je dan nog niet thuis was, dan gaat het pakket retour naar ons warehouse.

  Hoe kan ik bij Kabrita betalen?

  VEILIG BETALEN BIJ KABRITA (een merk van Ausnutria)

  Veilig en gemakkelijk betalen staat bij Kabrita hoog in het vaandel. Hiervoor werkt Kabrita samen met Mollie, een toonaangevende Payment Service Provider. Je bestelling kun je direct online met diverse betaalmethoden betalen. Alle transacties vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding.

  IDEAL

  Maak je gebruik van internetbankieren bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank of een andere Nederlandse bank?

  Betaal je bestelling dan in je eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren via iDEAL.

  Betalen via iDEAL werkt als volgt:

  • Plaats de artikelen in je winkelmand
  • Doorloop de stappen in de checkout
  • Kies voor betalen via iDeal en kies jouw bank
  • Je wordt doorverbonden naar de omgeving van internetbankieren
  • Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier
  • Het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven
  • Kabrita ontvangt direct een bevestiging dat je betaling is goedgekeurd
  • Je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt

  PAYPAL

  Betaal gemakkelijk met jouw persoonlijke PayPal account. Dat werkt als volgt:

  • Plaats de artikelen in je winkelmand
  • Doorloop de stappen in de checkout
  • Kies voor betalen via PayPal
  • Je wordt doorverbonden naar PayPal
  • Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier
  • Het bedrag wordt direct van je PayPal rekening afgeschreven
  • Kabrita ontvangt direct een bevestiging dat je betaling is goedgekeurd
  • Je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt

  ACHTERAF BETALEN - PAYPAL

  Als je achteraf wilt betalen kies dan voor de betaal optie Paypal. Bij het afrekenen met PayPal kun je voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van jouw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven

  BELFIUS en EPS Überweisung

  • Plaats de artikelen in je winkelmand
  • Doorloop de stappen in de checkout
  • Kies voor betalen via Belfius of EPS Überweisung en kies jouw bank
  • Je wordt doorverbonden naar de omgeving van internetbankieren
  • Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier
  • Het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven
  • Kabrita ontvangt direct een bevestiging dat je betaling is goedgekeurd
  • Je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt

  CREDITCARDS

  Ben je in het bezit van een creditcard? Betaal je bestelling dan direct online met jouw eigen creditcard. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Kabrita accepteert Visa en Master Card.

  Betalen via creditcard:

  • Plaats de artikelen in je winkelmand
  • Doorloop de stappen in de checkout
  • Kies voor betalen via creditcard
  • Vul het kaartnummer, de vervaldatum, naam kaarthouder en card verificatiecode (drie- of viercijferig getal op de kaart) in
  • Klik op betaling bevestigen
  • Kabrita ontvangt direct een bevestiging dat de authorisatie is goedgekeurd
  • Je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt
  • Wij belasten je creditcard zodra de order is bevestigd

  BUITENLANDSE BETAALMETHODEN

  Wij bieden in Duitsland ook de lokale betaalmethoden Giropay en Sofort Banking aan.

  In België bieden wij ook Bancontact/MrCash als betaalmethode aan.

  Ook in andere markten waarin wij actief zijn bieden wij de meest gebruikelijke betaalmethoden aan.

  Heb je meer vragen over betalen of wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan? Neem dan contact met ons op.

  Hoe kan ik een bestelling of een deel van de bestelling retourneren?

  Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de producten te retourneren. We rekenen de 14 dagen vanaf het moment dat je het pakket hebt ontvangen.
  Als je de producten retour wilt sturen dan moet je ons via e-mail op de hoogte stellen (contact@kabrita.nl). Je kunt hiervoor gebruikmaken van het herroepingsformulier.
  Om de retourtermijn na te leven volstaat het om jouw retourmelding te verzenden voordat de retourtermijn is verstreken.

  Wat gebeurt er als je een retour aanmeld?

  Als je de producten retour wilt sturen, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Als je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Je moet de goederen in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

  Ons retouradres:

  Kabrita retouren
  Logistic Boulevard 1
  4791 VC Klundert

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen. Met andere woorden geopende blikken of verpakkingen kunnen wij niet retour nemen.

  Ik wil een bestelling plaatsen, maar dat lukt niet. Wat moet ik doen?

  Wij vinden het vervelend dat het niet lukt om een bestelling bij ons te plaatsen. Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €15,-. Misschien is dat de reden waarom het niet lukt.

  Neem contact op met onze consumentenservice, dan helpen wij je graag verder.

  Ik heb een klacht over Kabrita. Hoe kan ik deze melden?

  Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Het kan zijn dat we om meer informatie vragen. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

  Heb ik garantie op mijn product?

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  Worden er verzendkosten doorberekend bij een bestelling?

  Als je bij Kabrita een bestelling plaatst onder de €50,- dan berekenen wij verzendkosten als de bestelling niet in Nederland of België bezorgd moet worden. De kosten zijn afhankelijk van het land waar het naar verstuurd moet worden met een minimum van €7.95 per bestelling. Deze verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen van je bestelling.

  Mandje

  Subtotaal