Waarom geitenmelk als basis van opvolgmelk

Waarom geitenmelk als basis van opvolgmelk

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar als je wilt overstappen op opvolgmelk of een combinatie van borst- en opvolgmelk, dan is opvolgmelk op basis van geitenmelk een geschikte keuze.

Wereldwijd wordt geitenmelk veel gedronken

Wereldwijd wordt van oudsher in veel landen meer geitenmelk dan koemelk gedronken. En hoewel er mondiaal gezien nog steeds veel meer koemelk wordt geproduceerd, is geitenmelk- ook hier in het westen - bezig met een opmars. Nederlanders kiezen steeds vaker voor een glaasje geitenmelk en dat niet alleen: flesvoeding op basis van geitenmelk wordt steeds meer vanzelfsprekend. Kabrita maakt al jarenlang flesvoeding op basis van geitenmelk. Over de hele wereld geven tal van moeders hun baby’s onze melk en daar zijn we trots op!

Kabrita wereldwijd

Wereldwijd wordt geitenmelk veel gedronken

Van nature mild

Geitenmelk heeft een van nature milde smaak en vormt een goede basis voor Opvolgmelk. Kabrita Opvolgmelk brengt de mildheid van Nederlandse geitenmelk samen met waardevolle ingrediënten. Dit doen we aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.*

Ter geruststelling: flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geitensmaak, maar is juist mild van smaak.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Onze ingrediënten

Van nature mild

Wil je nog meer leren over onze geiten(melk)?

Een dag uit het leven van een Kabrita-boerin

Maak kennis met Nienke, een 22-jarige geitenmelkboer in Nederland. Ze is een inspirerende jonge vrouw die al op jonge leeftijd haar passie vond. Ze is trots op wat ze in korte tijd heeft opgebouwd, houdt van haar geiten en krijgt er veel liefde voor terug. Vandaag volgen we Nienke door haar dagelijkse routine, leren we meer over de geiten en wat ze eten, en krijgen we een kijkje in haar boerderij. Dit is haar verhaal.
Lees meer

Van boerderij naar fabriek - kwaliteitswaarborging geitenmelk

Wij vinden de kwaliteit van onze geitenmelk flesvoeding heel belangrijk. Daarom delen we graag met jullie hoe we deze kwaliteit ook daadwerkelijk waarborgen. In deze blog vertellen we hoe we dit doen.

Lees meer

De achtergrond van onze geiten

De geiten die de geitenmelk voor Kabrita aanleveren worden met liefde behandeld. Onze geitenboeren zorgen met passie voor de geiten. Dat onze geitenmelk van Nederlandse geiten komt, wist je misschien al! Maar wil jij meer weten over onze geitjes? Waar ze vandaan komen en wat ze zoal te eten krijgen op de boerderij? Lees dan snel verder.

Lees meer

Mandje

Subtotaal