Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Waarom geitenmelk als basis voor opvolgmelk

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar als je wilt overstappen op opvolgmelk of een combinatie van borst- en opvolgmelk, dan is opvolgmelk op basis van geitenmelk een geschikte keuze voor jouw baby.

Van nature mild

Geitenmelk heeft een van nature milde smaak voor jouw baby en vormt een goede basis voor Opvolgmelk. Kabrita Opvolgmelk brengt de mildheid van Nederlandse geitenmelk samen met waardevolle ingrediënten. Dit doen we aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.*

Ter geruststelling: flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geitensmaak, maar is juist mild van smaak.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Onze ingrediënten

Wereldwijd wordt geitenmelk veel gedronken

Wereldwijd wordt van oudsher in veel landen meer geitenmelk dan koemelk gedronken. En hoewel er mondiaal gezien nog steeds veel meer koemelk wordt geproduceerd, is geitenmelk- ook hier in het westen - bezig met een opmars. Nederlanders kiezen steeds vaker voor een glaasje geitenmelk en dat niet alleen: flesvoeding op basis van geitenmelk wordt steeds meer vanzelfsprekend. Kabrita maakt al jarenlang flesvoeding voor baby's op basis van geitenmelk. Over de hele wereld geven tal van moeders hun baby’s onze flesvoeding en daar zijn we trots op!

Kabrita wereldwijd
Kabrita junior