Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Levering binnen 1-2 werkdagen

Kabrita Nederland

Betrouwbaarheid reviews

Alle klanten krijgen 10 dagen na aankoop een email met de vraag of ze hun aankoop willen beoordelen.

Wij publiceren alle reviews die zijn geplaatst door klanten automatisch. Daarnaast voegen we aan iedere beoordeling het label “geverifieerd” toe, hier laten we mee zien dat de klant het betreffende product heeft gekocht bij Kabrita.nl. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland, bij dit product worden er geen reviews weergegeven.

Ja, alle reviews worden automatisch op onze website geplaatst, met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland.

Wij compenseren klanten op geen enkele wijze voor het schrijven van een review.

Nieuwe reviews worden nadat een klant deze heeft verzonden automatisch binnen 1 werkdag geplaatst. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland.

Alle reviews worden automatisch geplaatst. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland. Eenmaal per week controleren wij de nieuwe reviews, als blijkt dat er reviews zijn met persoonlijke informatie of onjuiste gezondheidsclaims zijn wij genoodzaakt deze reviews te verwijderen.