Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Betrouwbaarheid reviews

Hoe verzamelen wij reviews?

Op onze website worden reviews weergegeven die verzameld worden via Judge.me. Alle klanten krijgen maximaal 10 dagen na aankoop een email met de vraag of ze de aankoop willen beoordelen.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Wij publiceren alle reviews die zijn geplaatst door klanten automatisch. Daarnaast voegen we aan iedere beoordeling het label “geverifieerd” toe, hier laten we mee zien dat de klant het betreffende product heeft gekocht bij Kabrita.nl. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland, bij dit product worden geen reviews weergegeven.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op de website?

Ja, alle reviews worden automatisch op onze website geplaatst, met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland.

Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst?

Wij compenseren klanten op geen enkele wijze voor het schrijven van een review.

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op de website?

Nieuwe reviews worden nadat een klant deze heeft verzonden automatisch binnen 1 werkdag geplaatst. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Alle reviews worden automatisch geplaatst. Met uitzondering van Kabrita 1 Zuigelingenmelk door de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding in Nederland. Eenmaal per week controleren wij de nieuwe reviews, als blijkt dat er reviews zijn met persoonlijke informatie of onjuiste gezondheidsclaims zijn wij genoodzaakt deze reviews te verwijderen.