Waarom peutermelk?

Waarom peutermelk?

Regelmatig krijgen wij de vraag gesteld waarom Peutermelk beter is voor je peuter dan gewone melk. Vandaag vertellen wij je alles over onze Kabrita 3 Peutermelk!

Na de eerste verjaardag is je kleintje officieel een peuter. In deze nieuwe fase van je kleintjes ontwikkeling zal hij of zij veel actiever worden. Je kindje zal veel beweeglijker worden en de eerste stapjes gaan zetten. Ook zal je kindje wat minder gaan slapen en meer wakker zijn. Voor al deze extra inspanning, heeft je kindje goede voeding nodig en vooral de juiste voeding. De voedingsbehoefte van een peuter is anders dan een baby.

Kabrita opvolgmelk 12+ maanden

Kabrita 3 Peutermelk is speciaal ontwikkeld om, als onderdeel van een gevarieerde voeding, aan deze behoeften te voldoen. De combinatie tussen milde Nederlandse geitenmelk en een hedendaagse samenstelling (bestaande uit vitamines, mineralen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals onverzadigde vetzuren (DHA & AA) en voedingsvezels (GOS), zorgt ervoor dat je kleintje elke dag weer de benodigde voedingstoffen binnenkrijgt.
Wanneer je kiest voor Kabrita 3 Peutermelk, kies je voor een kwaliteitsproduct op basis van geitenmelk. Geitenmelk beschikt over een aantal unieke eigenschappen die het een vriendelijk en voedzaam product maken.

  • Geitenmelk heeft een unieke vet- en eiwitsamenstelling
    Geitenmelk heeft een unieke vet- en eiwitsamenstelling. De kleinere vetbolletjes en relatief hoge hoeveelheden van korte en middellange vetzuurketens in geitenmelk zijn relatief gemakkelijk voor het lichaam om af te breken. Daarnaast zorgt de relatief lage hoeveelheid αs1-caseïne eiwit in geitenmelk ervoor dat er een zachtere massa in de maag wordt gevormd, .
  • Geitenmelk is van nature rijk aan belangrijke voedingsstoffen
    Geitenmelk bevat belangrijke voedingsstoffen, waaronder vitamines (A, , B2 en C), mineralen (calcium, fosfor), eiwitten en vetzuren.
  • Geitenmelk heeft van nature een heerlijke, milde smaak
    Een van de meest onderschatte voordelen van geitenmelk is de heerlijke, milde smaak. Geitenmelk heeft een kenmerkende milde smaak, die verschilt van andere soorten melk. Consumenten die geitenmelk gebruiken omschrijven de smaak als mild, licht, fris en lekker. De uitstekende smaak van Kabrita's geitenmelk producten komt mede door het feit dat alleen kwaliteits geitenmelk wordt gebruikt.

Kabrita 3 Peutermelk biedt een peuter dus belangrijke voedingsstoffen om goed te kunnen ontwikkelen en groeien. Vul dit aan met goede voeding en je kindje zal alles binnen krijgen om een energieke peuter te zijn!

Mandje

Subtotaal