Doorgaan naar artikel

Gratis verzending in Nederland!

Kabrita Nederland

Ervaring met geitenmelk flesvoeding van Kabrita

Lees de ervaringen met Kabrita geitenmelk flesvoeding zoals Zuigelingenmelk, Opvolgmelk, Peutermelk. Maar ook de ervaringen met Kabrita Granenpapjes en Maisknabbels.
Based on 188 reviews
82%
(154)
6%
(11)
3%
(6)
3%
(5)
6%
(12)
Goede aansluiting op borstvoeding

Ik zocht na bijna 9 maanden borstvoeding te hebben gegeven een goede opvolger. En ik had in het verleden als eens kennisgemaakt met Kalbrita. Maar toen had ik geen baby meer. En nu ging ik me er toch weer in verdiepen en werd ik wederom enthousiast over Kalbrita. Er zitten al een stuk minder toevoegingen in dan bij andere merken en dat spreekt mij vooral erg aan. En geitenmelk is licht verteerbaar. Dat scheelt in het opgeven van melk en buikkrampen. Dus ja, ik mijn zoontje zijn fan!!

B
Kabrita 3 Peutermelk 400g
Bogumila Podbiol
Geweldig

Ik vind Peutermelk echt lekker en handig. Il kan snel voorbereiden met alles erin.

Prima vervanging voor moedermelk

Prima vervanging van moedermelk, mijn kleintje drinkt te snel waardoor ze veel last heeft van krampjes, merk met de geitenmelk dat minder is en ze makkelijk kan verteren!

Heel tevreden baby en natuurlijk ouders ook.
Bedankt

Had ik maar aandelen gekocht, enige papje dat mijn dochter lust...

A
Kabrita 2 Opvolgmelk 400g
Annemie Jochems

Perfect

Fijn en vertrouwd product

Na wat schommelen met koemelk/geitenmelk hebben wij nu gekozen voor de geitenmelk van Kabrita. Wij hebben er fijne ervaring mee en onze baby doet er goed op. Fijn product wat makkelijk via het internet én in de winkel te verkrijgen is. Wij blijven dit product gebruiken tot wanneer nodig is.

Heel blij mee.

Kabrita 2 Opvolgmelk 400g

Super kwaliteit

Een heel mooi product echt van super kwaliteit!

B
Kabrita 3 Peutermelk 400g
Beyza Ozbayrakci
Lekker

Mijn zoontje van 12 maanden heeft het Kabrita peutermelk heerlijk gevonden. Die heeft geen krampjes gekregen of overgegeven. Wij hebben het voor het eerste keer geprobeerd dankzij deze fantastische actie. Voorlopig blijven we deze ook kopen denk ik. Lekker compact blikje wat in de luiertas past alleen jammer dat het schepje steeds in de melk verstopt raakt. Aanrader is het zeker! Proberen kan geen kwaad. Bedankt Kabrita

N
Kabrita 2 Opvolgmelk 400g
Nadieh Havenaar
Testen koemelkeiwit allergie

Deze voeding getest vanwege de koemelkeiwit allergie van mijn zoontje. Helaas is deze voeding ook niet geschikt voor hem. Dezelfde reactie als bij de koemelk

Goed en gezond

Mijn kind vindt hem lekker.

Kabrita

Hel goed

karim omran

het is te laat geleverd

S
Kabrita 2 Opvolgmelk 400g
Sandra Meijning

Kabrita 2 Opvolgmelk 400g

V
Kabrita 2 Opvolgmelk 400g
Vanya Haklander
Werkt als enige echt goed voor mijn baby

Mijn dochtertje kreeg erge obstipatie toen we naar koemelk kunstvoeding gingen overstappen vanuit de borstvoeding. We hebben toen Kabrita geprobeerd en dit ging gelijk veel beter! Ze drinkt het goed en ze heeft geen krampjes. De prijs is alleen aan de hoge kant dus we hadden een pak geitenmelk kv van een goedkoper merk gehaald maar daar krijgt ze ook krampjes van. Wij blijven dus bij Kabrita! Nog een nadeel is wel is dat het alleen online en bij de etos te verkrijgen is, weinig kans op aanbiedingen dus. Kabrita zelf verzend wel erg snel!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Very good

Mooi

Echt gezond kabrita en lekker voor baby kabrita is %100 goed ♡

My baby weigert het

My baby is unfortunately refusing this milk. I was excited to offer her something this healthy and adjusted for her age but she does not seem to like it.

Behoorlijk duur

N
Kabrita 3 Peutermelk 800g
Natasha Viljoen
Always relyable and on time

We have been using Kabrita with our daugther since she has been 4 months old, after struggling with severe reflux, this helped us to get it under control. We often travel to South Africa to visit family and then even in South Africa I can order Kabrita for use. We are very happy with Kabrita and would recommend to any one.

Kabrita 1 Zuigelingenmelk 800g

S
Kabrita 2 Opvolgmelk 400g
Sandra Schet-Kerk

Kabrita 2 Opvolgmelk 400g