Ervaring met geitenmelk flesvoeding van Kabrita

Lees de ervaringen met Kabrita geitenmelk flesvoeding zoals Zuigelingenmelk, Opvolgmelk, Peutermelk. Maar ook de ervaringen met Kabrita Granenpapjes en Maisknabbels.
Based on 116 reviews
83%
(96)
9%
(10)
2%
(2)
2%
(2)
5%
(6)
10

heel goed

Z
Kabrita 2 Opvolgmelk 800g
Zeynep Yildirim

Kabrita 2 Opvolgmelk 800g

Super!

Fijne voeding, snelle levering

Kabrita 3 Peutermelk 800g

M
Kabrita 1 Zuigelingenmelk 800g
Marlies van straalen
Super service!

Super geregeld, nadat bekend werd dat de levertijd erg lang was. Werd er voor ons geregeld dat wij in de lokale Etos een paar blikken kabrita konden halen. Dit werd volledig vergoed. Dat is nog eens service!

Kabrita 3 Peutermelk 800g

10

heel goed

Kabrita 2 Opvolgmelk 800g

L
Kabrita 2 Opvolgmelk 800g
Lisanne De Vries
Late bezorging

Pas 1,5 week later bezorgd. Hoe kan dit zo lang duren. Heb dus intussen nog elders moeten halen.

Beste Lisanne, Wij hebben de afgelopen tijd problemen gehad in het distributiecentrum. Dat was echt ontzettende vervelend! Maar die problemen zijn nu opgelost. We moeten echter nog wel rekening houden met de feestdagendrukte bij de pakketbezorgers. Maar normaal gesproken is je bestelling binnen 2 dagen bezorgd.

I
Kabrita 3 Peutermelk 800g
Iwona Czaplinska

Kabrita 3 Peutermelk 800g

10

Heell goed

Bezorgtijd / netjes verpakt

Kids hebben nooit buikkrampjes gehad van deze voeding en of allergie - Fijn om hier kabrita te kunnen bestellen nu de grote blikken niet meer verkrijgbaar zijn in de jumbo’s te heerhugowaard/ alkmaar * op de levertijd na van twee dagen prima website -

Kabrita 6-12 maanden

Zeer goed! Eerst gaf ik m’n dochter Nutrilon maar ik merkte dat ze er steeds minder van dronk. Kort daarna meteen overgestapt naar Kabrita sindsdien drinkt ze heel goed! ☺️

F
Kabrita 3 Peutermelk 800g
Familie Hillenaar
Snelle levering en goede kwaliteit!

Kabrita levert snel de benodigde producten en alles is netjes ingepakt. De producten zijn van zeer goede kwaliteit.
We zijn ontzettend tevreden!

Kwaliteit prima, het beste

De beschikbaarheid van jullie product in de 800gr verpakking is uitermate slecht. Eerst gaat alles van de Etos naar de jumbo en vervolgens heeft de jumbo ook de grote verpakking niet meer. Nu is het alleen maar online te bestellen. Dit past niet bij een kwalitatief hoogwaardig product zoals dat van jullie. De kwaliteit is namelijk zeer uniek, wij hebben al in diverse landen. Diverse geitenmelk voeding geprobeerd maar niets kan tippen aan die van jullie. Daarom zou het voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Mvg jos leloux

Kabrita 2 Opvolgmelk 800g

Ik vind het merk Kabrita en de inhoud wel goed voor mijn baby, alleen de levertijd is zo lang, dat je ook nog na wachten van een week ook nog vertraagd bij je thuis komt, dat dit een risico vormt voor mijn baby, dat wij alsnog een potje van 400 gram van de etos of jumbo moeten halen. Ik heb vandaag nog laatste keer, na echt een serieuze overleg met mijn partner, een bestelling verplaatst van 800 gram voor Kabrita en vervolgens gaan we overstappen naar een ander merk waar we het sneller kunnen krijgen en ook goedkoper is.

Tevreden over kabrita! Beste melk tot nu toe

Top

Snelle levering. Wij geven het in combinatie met borstvoeding en gaat super. Geen krampjes of reactie. Super tevreden

Wij zijn heel tevreden met alle producten van Kabrita. Wij missen alleen af en toe een leuke aanbieding voor de vaste klanten.

Veelste laat geleverd

Goed product

Fijn product en snel geleverd. Wel jammer dat het zo duur is.

Kabrita 1 Zuigelingenmelk 800g

Kabrita 1 Zuigelingenmelk 400g

Mandje

Subtotaal