Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Babykalenders

Ontdek onze collectie babykalenders van 6 tot 10 maanden! In deze belangrijke fase van de babyontwikkeling groeien kleintjes snel en bereiken ze opmerkelijke mijlpalen. Onze zorgvuldig samengestelde babykalenders bieden een waardevolle gids om ouders te helpen de ontwikkelingsstappen van hun baby's van 6 tot 10 maanden bij te houden. Van de eerste tandjes tot kruipen en zitten, elke maand zit boordevol nieuwe avonturen en ontdekkingen. Blader door onze verzameling en ontdek praktische tips, spelletjes en leuke activiteiten om deze kostbare momenten te koesteren en de band met je groeiende baby te versterken. Verken onze babykalenders en volg de groei en ontwikkeling van jouw baby van 6 tot 10 maanden op de voet!

Babykalender 6 maanden

Ontdek onze babykalender voor de spannende leeftijd van 6 maanden! Tijdens deze fase van de babyontwikkeling worden belangrijke mijlpalen bereikt. Van het ontdekken van nieuwe smaken tot het beginnen met kruipen, onze babykalender biedt waardevolle begeleiding en activiteiten om jouw baby's groei en ontwikkeling optimaal te stimuleren.

babykalender 6 maanden

Babykalender 7 maanden

Ontdek onze babykalender voor de avontuurlijke leeftijd van 7 maanden! Tijdens deze periode zullen er opwindende ontwikkelingen plaatsvinden, zoals het zetten van de eerste stapjes en het uitbreiden van de taalvaardigheden. Volg onze babykalender en ontdek nuttige tips en spelletjes om de ontwikkeling van jouw baby van 7 maanden te ondersteunen.

babykalender 7 maanden

Babykalender 8 maanden

Ontdek onze babykalender voor de boeiende leeftijd van 8 maanden! In deze fase zal jouw baby steeds meer zelfstandigheid tonen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen, zoals het vasthouden van kleine voorwerpen en het verkennen van de omgeving. Verken onze babykalender vol met leerzame activiteiten om de groei en ontwikkeling van jouw 8 maanden oude baby te bevorderen.

babykalender 8 maanden

Babykalender 9 maanden

Ontdek onze babykalender voor de bruisende leeftijd van 9 maanden! Tijdens deze periode zal jouw baby grote stappen maken in zowel motorische als cognitieve ontwikkeling. Ontdek handige tips en leuke activiteiten in onze babykalender om de taalvaardigheden, mobiliteit en nieuwsgierigheid van jouw 9 maanden oude baby te stimuleren.

babykalender 9 maanden

Babykalender 10 maanden

Ontdek onze babykalender voor de boeiende leeftijd van 10 maanden! Tijdens deze fase worden er opwindende mijlpalen bereikt, zoals het zelfstandig staan en het beginnen met praten. Ontdek onze babykalender vol met praktische tips en speelse activiteiten om de groei en ontwikkeling van jouw 10 maanden oude baby te ondersteunen en te vieren.

Babykalender 10 maanden