Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Ingrediënten

Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje, maar als je wilt overstappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding dan zijn Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk op basis van milde Nederlandse geitenmelk een geschikte keuze. Maar wat zit er nou allemaal in onze geitenmelk flesvoeding?

Waardevolle ingrediënten

De geitenmelk, die aan de basis staat van Kabrita flesvoeding, heeft een hoge kwaliteit en is mild van smaak. Kabrita Opvolgmelk & Peutermelk combineert de natuurlijke mildheid van geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen zoals vitamine A, C en D, ijzer en Omega vetzuren DHA*. Daarnaast bevat het ook voedingsvezels (GOS).

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

seal contains dha ara

Bevat DHA en ARA

Omega-3 vetzuur DHA* draagt bij aan de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je kindje tot de leeftijd van 12 maanden. Daarnaast bevat Kabrita, in dezelfde verhouding, Omega-6 vetzuur AA.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

seal contains nucleotides

Bevat nucleotiden

Geitenmelk bevat van nature nucleotiden. Een nucleotide is één bouwblokje van ons DNA. Elke keer als er eiwitten geproduceerd moeten worden, en dat moet de hele tijd, verbruiken we nucleotiden. We halen deze nucleotiden uit oude eiwitten en het recyclen van oude cellen. Maar natuurlijk ook uit de voeding.

seal with gos prebiotics

Met GOS prebiotica

GOS staat voor Galacto-OligoSacchariden; ook bekend als prebiotische vezels.

26 mineralen en vitamines

Net als alle andere flesvoeding bevat Kabrita Opvolgmelk & Peutermelk de benodigde vitaminen en mineralen zoals vitamine C en D.

Vitamine C en D* ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem van je kleintje. Vitamine D* draagt ook bij tot de instandhouding van normale botten.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

seal naturalness of goatmilk

Mildheid van geitenmelk

Geitenmelk heeft een van nature milde smaak voor jouw baby en vormt een goede basis voor Opvolgmelk & Peutermelk. Kabrita brengt de mildheid van Nederlandse geitenmelk samen met waardevolle ingrediënten. Dit doen we aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.*

Ter geruststelling: flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geitensmaak, maar is juist mild van smaak.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk