Ingrediënten

Ingrediënten

Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje, maar als je wilt overstappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding dan zijn Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk op basis van milde Nederlandse geitenmelk een geschikte keuze. Maar wat zit er nou allemaal in onze geitenmelk flesvoeding?

Waardevolle ingrediënten

De geitenmelk, die aan de basis staat van Kabrita flesvoeding, heeft een hoge kwaliteit en is mild van smaak. Kabrita Opvolgmelk combineert de natuurlijke mildheid van geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen zoals vitamine A, C en D, ijzer en Omega vetzuren DHA*. Daarnaast bevat het ook voedingsvezels (GOS).

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Omega vetzuren DHA*

Omega-3 vetzuur DHA* draagt bij aan de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je kindje tot de leeftijd van 12 maanden. Daarnaast bevat Kabrita, in dezelfde verhouding, Omega-6 vetzuur AA.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Omega vetzuren DHA*

Nucleotiden

Geitenmelk bevat van nature nucleotiden. Een nucleotide is één bouwblokje van ons DNA. Elke keer als er eiwitten geproduceerd moeten worden, en dat moet de hele tijd, verbruiken we nucleotiden. We halen deze nucleotiden uit oude eiwitten en het recyclen van oude cellen. Maar natuurlijk ook uit de voeding.

Nucleotiden

Prebiotische vezels (GOS)

GOS staat voor Galacto-OligoSacchariden; ook bekend als prebiotische vezels.

Prebiotische vezels (GOS)

Vitamines en mineralen

Net als alle andere flesvoeding bevat Kabrita Opvolgmelk daarnaast de benodigde vitaminen en mineralen zoals vitamine C en D.

Vitamine C en D* ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem van je kleintje. Samen met calcium draagt vitamine D* bij tot de instandhouding van normale botten.

*Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Vitamines en mineralen

Lees onze verhalen

Vitamine D en K

Een gezonde voeding bevat o.a. de benodigde vitamines. Voor baby- en kindervoeding is wettelijk vastgelegd hoeveel van alle vitamines aanwezig moeten zijn. Vaak hoor je dat je kindje extra vitamine D en K nodig heeft. Vandaag vertellen wij je waarom deze vitamines zo belangrijk zijn.

Lees meer

Kan ik borstvoeding en Opvolgmelk combineren?

Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby gedurende de eerste 6 maanden. Na deze periode is het volkomen veilig om borstvoeding te combineren met flesvoeding. Het zal waarschijnlijk wel enige tijd duren voordat uw baby went aan het drinken uit een fles. We hebben een artikel geschreven over het afbouwen van borstvoeding. Lees er hier alles over.
Lees meer

Welke allergenen zijn te vinden in Kabrita?

Lees in deze blog welke allergenen te vinden zijn in onze Kabrita producten.
Lees meer

Mandje

Subtotaal