Doorgaan naar artikel

Houd rekening met een langere levertijd rondom de feestdagen

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Sinterklaas recept: Pudding met speculaaskruiden

Kabrita pudding met speculaaskruiden

Rond de sinterklaas tijd een lekker toetje op tafel zetten? Dit recept is perfect! De combinatie van Kabrita geitenmelk opvolgmelk en speculaaskruiden zorgt voor een heerlijke pudding. Dat wordt smullen.

Ingrediënten pudding met speculaaskruiden:

  • 500 ml Kabrita opvolgmelk
  • 50 gram suiker
  • 3 eetlepels maïzena
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • Een snufje zout

Instructies pudding met speculaaskruiden:

  1. Meng in een kom de suiker, maïzena, speculaaskruiden en een snufje zout.
  2. Voeg een beetje Kabrita opvolgmelk toe aan het suikermengsel en roer goed door tot een gladde pasta.
  3. Verwarm de rest van de geitenmelk in een pan op middelhoog vuur tot het bijna kookt.
  4. Voeg het suikermengsel toe aan de warme geitenmelk en blijf roeren tot het dikker wordt.
  5. Haal de pan van het vuur en voeg het vanille-extract toe. Roer goed door.
  6. Giet de pudding in kommetjes en laat afkoelen. Zet vervolgens minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  7. Serveer de geitenmelk pudding met een vleugje extra speculaaskruiden bovenop.

Geniet van deze feestelijke Sinterklaasrecepten met Kabrita opvolgmelk!