Peuter - Voeding

Recept: Brownies met Kabrita granenpap en frambozen

Gezonde frambozen brownies. Een heerlijk tussendoortje voor de wat koudere dagen. Deze brownies bevatten dadels, bonen en Kabrita meergranen geitenmelk pap. Erg voedzaam en boordevol eiwitten en vezels. Ze passen ook nog eens perfect in het lunchdoosje van je 3-jarige.

Lees meer

Moeilijke eters

Zorgen dat je peuter genoeg eet, houdt iedere ouder bezig. Het kan zeer frustrerend zijn als je peuter erg kieskeurig is en weigert om bepaalde voedingsmiddelen te eten. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om dit probleem te verhelpen.

Lees meer

Peuter smoothies

Smoothies zijn een makkelijke én lekkere manier om je peuter te voorzien van de dagelijkse hoeveelheid fruit. Wanneer je ze bereidt op basis van Kabrita 3 Peutermelk zijn de smoothies ook nog eens heerlijk romig van smaak én boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. Vandaag tips voor romige peuter smoothies!

Lees meer

Maak een feestje van het ontbijt!

Bij Kabrita hebben wij een passie voor mooie, gezonde voeding en als je ons volgt op Pinterest dan wordt het al snel duidelijk. Hier een impressie van de beelden die wij voor je hebben verzameld. Mooie ontbijtjes voor dreumes en peuter, gezonde shakes (aangemaakt met opvolg- of peutermelk) en handige tips om gezonde hapjes in te vriezen!

Lees meer

Zo maak je gezonde frietjes!

Frietjes, welk kindje is er niet dol op? Vandaag geven wij je inspiratie hoe je gezonde frietjes kunt maken van verschillende soorten groenten! Lees je mee?

Lees meer

Picknick met Vitamine boost

Wil je net lekker gaan picknicken, gaat het regenen. Verhuis dan de geplande picknick naar binnen en maak lekkere hapjes voor je dreumes en peuter waarmee ze meteen een vitamineboost krijgen!

Lees meer

Lente Smoothies

Smoothies zijn niet alleen heerlijk en gezond voor volwassenen, maar ook voor kleine kindjes. Zeker wanneer je ze bereidt met Kabrita Peutermelk als basis. Vandaag 3 lente smoothies voor je peuter!

Lees meer

Met je baby of peuter uit eten

Sinds de komst van jullie kindje, is het spontane uit eten gaan waarschijnlijk een stuk minder geworden. Toch is fijn om af en toe eens samen lekker te genieten van een diner buiten de deur en dit kan prima met je kindje erbij. Wij geven je tips!

Lees meer

Gevarieerde peutervoeding

Hoewel peuters veel actiever zijn, hebben ze eigenlijk minder calorieën nodig om hun behoeften te vervullen. Dit betekent dat de benodigde voedingsstoffen moeten komen van minder voedsel. Een gevarieerde voeding zal helpen om ervoor te zorgen dat je peuter alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn.

Lees meer

Aardbei-banaan ontbijt ijslolly!

Een hele leuke, makkelijke en vooral lekkere manier om vitamine D te krijgen! Perfect voor de warme zomerdagen.

Lees meer

5 tips om je kindje meer water te laten drinken

Diksap, limonade, sapjes: er is zoveel keuze aan drankjes voor je kindje maar de allerbeste, meest gezonde en beste dorstlesser is en blijft water. Vandaag geven wij je 5 tips hoe je peuter meer water zal gaan drinken.

Lees meer

Mandje

Subtotaal