Peuter - Recept

Recept: Brownies met Kabrita granenpap en frambozen

Gezonde frambozen brownies. Een heerlijk tussendoortje voor de wat koudere dagen. Deze brownies bevatten dadels, bonen en Kabrita meergranen geitenmelk pap. Erg voedzaam en boordevol eiwitten en vezels. Ze passen ook nog eens perfect in het lunchdoosje van je 3-jarige.

Lees meer

Maak een feestje van het ontbijt!

Bij Kabrita hebben wij een passie voor mooie, gezonde voeding en als je ons volgt op Pinterest dan wordt het al snel duidelijk. Hier een impressie van de beelden die wij voor je hebben verzameld. Mooie ontbijtjes voor dreumes en peuter, gezonde shakes (aangemaakt met opvolg- of peutermelk) en handige tips om gezonde hapjes in te vriezen!

Lees meer

Zo maak je gezonde frietjes!

Frietjes, welk kindje is er niet dol op? Vandaag geven wij je inspiratie hoe je gezonde frietjes kunt maken van verschillende soorten groenten! Lees je mee?

Lees meer

Picknick met Vitamine boost

Wil je net lekker gaan picknicken, gaat het regenen. Verhuis dan de geplande picknick naar binnen en maak lekkere hapjes voor je dreumes en peuter waarmee ze meteen een vitamineboost krijgen!

Lees meer

Lente Smoothies

Smoothies zijn niet alleen heerlijk en gezond voor volwassenen, maar ook voor kleine kindjes. Zeker wanneer je ze bereidt met Kabrita Peutermelk als basis. Vandaag 3 lente smoothies voor je peuter!

Lees meer

Aardbei-banaan ontbijt ijslolly!

Een hele leuke, makkelijke en vooral lekkere manier om vitamine D te krijgen! Perfect voor de warme zomerdagen.

Lees meer

Mandje

Subtotaal