Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Maak een feestje van gezonde voeding en recepten

kind eet Kabrita recept uit bordje met melk

Bij Kabrita hebben wij een passie voor mooie, gezonde voeding en als je ons volgt op Pinterest en onze website regelmatig bezoekt dan wordt het al snel duidelijk. Mooie ontbijtjes voor dreumes en peuter, gezonde shakes (aangemaakt met opvolg- of peutermelk) en handige tips om gezonde hapjes in te vriezen!

Redenen waarom Kabrita gezonde voeding belangrijk vindt

Lees hieronder de redenen waarom wij, als Kabrita, het belangrijk vinden om ouders te inspireren met mooie en gezonden voeding en recepten.

1. Geitenmelk

Geitenmelk staat bekend om zijn voedingsrijke profiel, dat essentiële vitamines, mineralen en licht verteerbare eiwitten bevat. Wij willen deze natuurlijke goedheid van geitenmelk benutten in inspirerende en lekkere recepten.

2. Een gevarieerde smaak

Voor je kleintje is het raadzaam om vroeg te beginnen met divers en gezond voedsel. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het smaakprofiel.

3. Vanaf het begin gezonde gewoontes opbouwen

Het vormen van gezonde eetgewoonten in de kindertijd zorgt voor een goede basis voor later. Maak van eten een vrolijk moment en ontdek samen met je kleintje nieuwe smaken.

4. Ondersteuning van het immuunsysteem

Goede voeding is cruciaal voor de ontwikkeling en instandhouding van het immuunsysteem.

5. Creativiteit zorgt voor verbinding

Samen koken en maaltijden delen zorgt voor hechtingsmoment tussen ouders/verzorgers en kinderen. Het samen maken van recepten is quality time. Betrek je kleintje bij het maken van recepten.

Bekijk hier onze recepten en volg ons op Pinterest voor meer feestelijke ideeën en tips.