Peuter - Baby

Zindelijkheidstraining: 7 tips voor het zindelijk maken van je kindje

Het moment dat je kindje zindelijk is, is voor veel ouders een moment om opgelucht adem te halen. Eindelijk ben je van die berg luiers af. Zindelijk worden is iets wat je kindje zelf moet leren. Je kunt hem als ouder zo goed mogelijk ondersteunen, maar uiteindelijk is het zindelijk worden iets wat hij zelfstandig moet doen. We geven je graag een aantal tips voor de zindelijkheidstraining van je kind.

Lees meer

Lente Smoothies

Smoothies zijn niet alleen heerlijk en gezond voor volwassenen, maar ook voor kleine kindjes. Zeker wanneer je ze bereidt met Kabrita Peutermelk als basis. Vandaag 3 lente smoothies voor je peuter!

Lees meer

Met je baby of peuter uit eten

Sinds de komst van jullie kindje, is het spontane uit eten gaan waarschijnlijk een stuk minder geworden. Toch is fijn om af en toe eens samen lekker te genieten van een diner buiten de deur en dit kan prima met je kindje erbij. Wij geven je tips!

Lees meer

Spraakontwikkeling

Al vanaf het moment dat je baby geboren wordt, communiceert hij met je. Eerst door te huilen. Hierin ontwikkelen zich langzamerhand steeds meer variaties en als ouder leer je deze herkennen en erop te reageren. Zo ontstaat communiceren tussen ouder en baby. De basis is gelegd voor de latere spraak- en taalontwikkeling.

Lees meer

Spelen

Wist je dat spelen enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje? Sterker nog: kindjes die in hun jonge jaren flink aangemoedigd zijn om te spelen, blijken later gelukkiger en meer tevreden te zijn!

Lees meer

Spelenderwijs leren

Het eerste levensjaar van je baby is één grote ontdekkingsreis. In dit eerste jaar ontwikkelen de zintuigen volop en door de omgeving van je kindje interessant te maken, zal hij enorm graag alles willen ontdekken. Kleuren, geuren, geluiden en smaken, alles is nieuw!

Lees meer

5 tips om je kindje meer water te laten drinken

Diksap, limonade, sapjes: er is zoveel keuze aan drankjes voor je kindje maar de allerbeste, meest gezonde en beste dorstlesser is en blijft water. Vandaag geven wij je 5 tips hoe je peuter meer water zal gaan drinken.

Lees meer

Mandje

Subtotaal