Geitenmelk - Voeding

Geitenmelk als basis voor opvolgmelk? 6 redenen!

Vala van den Boomen schrijft in haar blog Me-to-We over de 6 redenen waarom moeders steeds vaker voor geitenmelk als basis voor opvolgmelk kiezen. Niet zo lang geleden had je namelijk weinig keus als het ging om flesvoeding. Ze waren allemaal op basis van koemelk, maar tegenwoordig zijn er meer soorten en heb je de keuze om te kijken welke voeding het beste bij jou en je kindje past.

Leer meer

Mag je geitenmelk als je zwanger bent?

Soms kun je het idee krijgen dat je niets meer mag eten of drinken als je zwanger bent. Maar niets is minder waar! Natuurlijk is het beter om bepaalde voedingsmiddelen niet te gebruiken, maar er zijn meer dan genoeg heerlijke dingen die je gelukkig gewoon mag blijven eten en drinken. Waaronder geitenmelk!

Leer meer

RTL 7 bezoekt onze geitenboerderij

Wat is eigenlijk het verschil tussen flesvoeding op basis van koemelk en geitenmelk? En hoe smaakt geitenmelk nou precies? Nathalie den Dekker van het RTL programma 'In de ban van' trok 'de stoute laarzen' aan.

Leer meer

Vragen van moeders aan Kabrita

Onze Kabrita geitenmelk flesvoeding combineert milde Nederlandse geitenmelk met een moderne samenstelling in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten. Waarom kiezen voor Kabrita? Welke smaak en geur heeft Kabrita? Er komen bij ons vaak vragen binnen over onze geitenmelk babyvoeding. Logisch, want je wilt natuurlijk het beste voor je kindje! Daarom hebben we alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Leer meer

Gastronomie voor je baby met geitenmelk

Dat geitenmelk een uitstekend alternatief is voor babyvoeding op basis van koemelk, is bekend. Maar niet alleen voor onze kleintjes, ook voor onszelf kunnen de lekkerste gerechtjes gemaakt worden met geitenmelk. Afhankelijk van de leeftijd van je kindje, kun je naast de geitenmelk flesvoeding ook andere lekkere recepten op basis van geitenmelk en aanverwante producten maken.

Leer meer

Waarom peutermelk?

Regelmatig krijgen wij de vraag gesteld waarom Peutermelk beter is voor je peuter dan gewone melk. Vandaag vertellen wij je alles over onze Kabrita 3 Peutermelk!

Leer meer

Vragen over de achtergrond van onze geiten

In onze blog over de achtergrond van onze geiten vertelden we onder anderen van welk ras onze geiten zijn, hoeveel melk ze produceren en wat ze te eten krijgen. In deze blog vertellen we nog meer over onze geiten, zoals wat er gebeurt met de vrouwelijke en mannelijke babygeitjes en of er hormonen en antibiotica worden gebruikt door de boeren. Lees snel verder!

Leer meer

Mandje

Subtotaal