Geitenmelk - FAQ

Mag je geitenmelk als je zwanger bent?

Soms kun je het idee krijgen dat je niets meer mag eten of drinken als je zwanger bent. Maar niets is minder waar! Natuurlijk is het beter om bepaalde voedingsmiddelen niet te gebruiken, maar er zijn meer dan genoeg heerlijke dingen die je gelukkig gewoon mag blijven eten en drinken. Waaronder geitenmelk!

Leer meer

RTL 7 bezoekt onze geitenboerderij

Wat is eigenlijk het verschil tussen flesvoeding op basis van koemelk en geitenmelk? En hoe smaakt geitenmelk nou precies? Nathalie den Dekker van het RTL programma 'In de ban van' trok 'de stoute laarzen' aan.

Leer meer

Vraag het Vivian - hoe zit het met allergieën en geitenmelk?

Naar aanleiding van een oproep op Facebook, heeft voedingsdeskundige en Kabrita Ambassadrice Vivian Reijs één van jullie vragen beantwoord. “Hoe zit het nou precies met intoleranties, allergieën en wanneer is geitenmelk ongeschikt?”. Vandaag vertelt Vivian je hier alles over!

Leer meer

Vragen over de achtergrond van onze geiten

In onze blog over de achtergrond van onze geiten vertelden we onder anderen van welk ras onze geiten zijn, hoeveel melk ze produceren en wat ze te eten krijgen. In deze blog vertellen we nog meer over onze geiten, zoals wat er gebeurt met de vrouwelijke en mannelijke babygeitjes en of er hormonen en antibiotica worden gebruikt door de boeren. Lees snel verder!

Leer meer

Mandje

Subtotaal