Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Levering binnen 1-2 werkdagen

Kabrita Nederland

Ochtendmisselijk? Meisje! Buik naar voren? Jongetje!

wordt het een jongen of een meisje?

Klopten deze zogenaamde mythes bij jou?

Het geslacht van je baby... Stiekem blijft dit toch wel dé grote vraag tijdens de eerste weken van de zwangerschap. De volgende mythes schijnen te kunnen voorspellen of je een zoon of een dochter krijgt, klopten ze bij jou? Laat het ons weten!

“Puntbuik? Jongen!”

Staat jouw buik naar voren en heb je dus een puntbuik? Dan krijg je een jongetje. Is je buik erg rond en zie je duidelijk dat je zwanger bent? Dan krijg je een meisje. Groeit je buik in het begin erg hard, dan kan dit een teken zijn dat je een zoontje krijgt. Als het wat langer duurt voordat de zwangerschap zichtbaar wordt, dan krijg je een dochter.

“Dikkere billen? Meisje!”

Groeit niet alleen je buik, maar ook je bil tijdens de zwangerschap? Dan schijn je een dochter te krijgen. Gaan de extra zwangerschapspondjes vooral rondom je buik en je benen zitten? Gefeliciteerd, je krijgt een zoon!

“Meer moedervlekken? Jongen!”

Krijg je opeens tijdens de zwangerschap meer moedervlekken, voornamelijk op je buik? Dan krijg je een zoon. En heb je last van acné tijdens de zwangerschap? Dan krijg je een dochter. Of heb je juist een supergave huid? Jongen!

“De hele dag moe? Meisje!”

Ben je zwanger en de hele dag moe? Volgens de oude mythes krijg je dan een dochtertje. Heb je juist meer energie dan ooit en sta je de hele dag te stuiteren? Dan wordt het een jongen. Let ook even op je slaaphouding! Volgens de mythes krijg je een zoon als je op je linkerkant slaapt en een meisje als je op rechts slaapt. Ook je dromen kunnen voorspellen wat het geslacht zal zijn. Droom je over jongetjes? Ga dan alvast maar jongenskleding shoppen!

Lees ook: vermoeidheid tijdens zwangerschap

“Koude voeten? Jongen!”

Zijn je voeten net ijsklompjes tijdens de zwangerschap? Het wordt een jongetje. Krijg je tijdens de zwangerschap opeens last van ruwe handen? Ook dan wordt het een jongetje.

“Misselijk? Meisje!”

Ben je de hele dag kotsmisselijk en moet je veel overgeven? Dat zou er op kunnen wijzen dat je een meisje krijgt. Heb je tijdens de zwangerschap vooral zin in hartig eten? Jongetje! Of eet je alleen maar zoetigheid als chocola, snoep en ijsjes? Meisje!

Lees ook: tips tegen zwangerschapskwalen

Klopten deze mythes bij jou? Laat het ons weten op Facebook!