Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Vijf tips voor een stralende zwangerschap

Vijf tips voor een stralende zwangerschap

En dan ineens past-ie niet meer: je favoriete spijkerbroek. Nu zou je natuurlijk een XL-joggingsbroek kunnen aanschaffen (Niks mis mee, hoor. Voor op vrijdagavond. Onder een kleedje de bank), die ‘lekkere makkelijke’ wijde bloemenjurk kunnen kopen, of wat dacht je van zo’n kek shirtje met “50% mom, 50% dad.” Maar kom, kom dames. Dat kan beter. Laten we ‘s kijken wat jij kunt doen om flawless die negen maanden te slijten:

  1. Blijf dicht bij jezelf. Hoogstens drie keer in je leven een jurkje gedragen? Hang je kledingkast er tijdens de zwangerschap dan niet ineens vol mee. Investeren in een goede zwangerschapsjeans is geen slecht idee. En geloof het of niet, maar na je zwangerschap trek je die jeans het liefste weer aan, zo lekker zit-ie! Een paar toffe sneakertjes eronder en jij bent ready to go.
  2. Een beetje borst- (of wacht, buik-) klopperij mag best, want die buik staat je te gek! Schaf enkele comfortabele shirtjes aan met stretch die je buik als vanzelf omarmen. Wedden dat ook je partner daar blij van wordt?
  3. Kom, dan maken we je partner nog een beetje blijer. Wist je namelijk dat zo’n zwangerschap ook supersexy kan zijn? Neem bijvoorbeeld die borsten - zonder dat je er ook maar een eurocent tegenaan gegooid hebt, zijn ze toch plotseling twee cups gegroeid. Trek een mooie blouse aan met een bescheiden decolleté; een fijn kettinkje erbij en klaar is onze sexy, sophisticated business-woman die toevallig ook nog zwanger is.

Je ‘bovenkleding’ mag dan on point zijn, je voelt je pas écht mooi als alles klopt. Oók je ‘onderkleding’. Trakteer jezelf daarom op een mooi, comfortabel én elegant lingeriesetje. Pas je niet meer in gewone lingerie? Twee tellen op ‘t internet en je hebt een prachtig setje zwangerschapslingerie in je winkelmandje.

Lees ook onze andere blog:

Wat is een doula en wat kan je ervan verwachten?