Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

Doe ik het goed?

heidi blog

Het is ochtend, ik haal je uit je bed en ik kleed je aan. Zitten deze kleertjes goed voor je? Of zijn ze al een beetje te klein geworden en zit het strak? Ik besluit een ander broekje aan te trekken.

Beneden gaan we een fruithapje eten. Je zit heerlijk te smikkelen, maar toch vraag ik je: vind je het lekker? Gelukkig eet je alles op. Daarna kruip ik onder tafel en doe ik wel 30 keer kiekeboe om je lieve schaterlachje te horen.

Tijdens het spelen op het kleed hoor ik je wat brommen, vind je je speelgoed leuk? Of wil je met wat anders spelen? Je begint vrolijk te lachen. Ik ga naast je liggen en aai over je bolletje.

’s Middags gaan we naar buiten, de zon schijnt, het is lekker warm. Ik heb je goed ingesmeerd en doe een zonnehoedje bij je op. Ik zet je in de wandelwagen en we gaan lekker op pad. Heb je het niet te warm zo? Ik loop weer even terug voor je parasolletje en ik pak ook nog snel je flesje water.

Na het groentehapje, een warm badje, een verhaaltje en heel veel kusjes leg ik je in bed. Slaaplekker lieverd, tot morgen. Een half uur later ga ik nog even stiekem om een hoekje kijken. Je ligt lekker te duimen met je ene hand en je hebt je knuffel in je andere hand. Je ziet er tevreden uit.

Ja, ik doe het goed.

- Heidi Huijgens