Doorgaan naar artikel

Gratis bezorgd in Nederland en België

Kabrita Nederland

6 tips voor een knallend 2020!

6 tips voor een knallend 2020!

En dan kómt het er eindelijk van, hoor je weer gejengel uit de babykamer… Tja, het valt nog niet mee om het als jonge ouders spannend te houden tussen de lakens. Maar trust us, seks maakt gelukkig. Zelfs als je er nu niet aan kunt denken (“Slapen, alsjeblieft). Wij geven jou zes tips om knallend het jaar af te sluiten!

1. Weg met die verwachtingen

Je hoeft niet altijd all the way te gaan. Soms is het heerlijk om intiem te knuffelen, weer eens ouderwets te zoenen of naakt tegen elkaar aan te liggen. Lekker loom elkaars lichamen voelen. Veeg die torenhoge verwachtingen eens van tafel en geniet van elkaar. En wie weet komt daar tóch - zonder dat het ‘t plan was - seks uit voort. Win-win!

2. “Schat, heb je een volle agenda vanavond?”

Maar soms werkt zo’n plan juist. Het mag dan misschien niet heel sexy klinken, maar als jullie moeten wachten totdat jullie beide zin, tijd en puf hebben komt het er nooit van. Beter geplande seks dan geen seks, toch? Hup, bereid eens een fijne avond voor en spreek af dat jullie er dan helemaal voor gaan.

3. Als we het dan toch over ‘zin’ hebben...

In die overvolle wasmand heb je eigenlijk ook geen zin, maar dat doe je (uiteindelijk - na heel veel zuchten, puffen en kreunen) ook, toch? Kijk, het is misschien een ‘stomme’ vergelijking, maar toch: soms moet je zin maken. Heeft je partner zin in een avontuurtje? Gooi al je tegenwerpingen eens in die wasmand en probeer het. Zet je gedachten uit.

4. Als het niet spannend is, maak het dan spannend

Ze spugen, ze poepen zo’n 42 luiers per week vol, ze kunnen huilen als geen ander, maar appjes lezen, dát kunnen ze nog niet. Dus hup, grijp die kans: stuur elkaar eens spannende berichtjes onder werktijd. Als het niet spannend is, máák het dan spannend. Het komt je tenslotte niet aanwaaien. Flirt met elkaar en stuur eens een exciting kiekje van jezelf in plaats van de 83ste foto van jullie baby die zichzelf weer onder heeft gekladderd met een bietenpapje.

5. “Dag mam, fijn dat je wilt oppassen”

Kijk, jij hoeft heus niet altijd te vertellen waarom tante Janneke de kids even mee moet nemen naar de kinderboerderij. Jullie mogen best gebruik maken van al die opa’s//vriendinnen/tantes/broers die maar al te graag even vadertje en moedertje spelen. De ultieme kans om het weer eens te laten vlammen onder de dekens. Heb jij je mooie setje al aan?

6. Doe het

Ja, je hebt gelijk - misschien zijn we een beetje hard. Maar doe het gewoon. Doe het. Dat is het allerbelangrijkste. Draai er niet te lang omheen, kijk er niet teveel tegenop, praat er niet te lang over, doe het. Er zijn honderden excuses te bedenken om het niet te doen. Maar de kunst is juist om het wel te doen. Liggen de kinderen in bed? Waar wachten jullie naar op? Wij zeggen: alvast een spetterend 2020 gewenst!