FAQ Categorie: Productie

Hoe wordt de kwaliteit van de Kabrita producten gegarandeerd?

Bij Kabrita verzorgen we zelf het hele productieproces. Dit houdt in dat we alle stappen, van melkinzameling tot het vullen en distribueren van de blikken, zelf beheren. Aan de basis van Kabrita staan zo’n 50 Nederlandse geitenhouders die hun melk exclusief aan Kabrita leveren. Alle boeren houden Nederlandse witte Saanen geiten, die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige geitenmelk. Om deze kwaliteit te garanderen, houden alle boeren zich strikt aan het Kwaligeit-protocol. Dit speciale Nederlandse kwaliteitszorgsysteem heeft niet alleen richtlijnen opgesteld voor de zorg en het welzijn van onze dieren, maar ook voor de hygiëne op de geitenhouderijen.

Nadat we de melk bij onze geitenhouders hebben opgehaald, vervoeren we deze naar onze eigen fabrieken in de provincies Overijssel en Friesland. Hier combineren we onze 75 jaar ervaring in flesvoeding met de nieuwste technologie.

Lees ook dit artikel over hoe wij de kwaliteit borgen

  Welke veiligheidsmaatregelen worden er genomen om de beste kwaliteit te waarborgen?

  Al onze fabrieken produceren volgens de HACCP-principes en worden gecontroleerd door internationaal erkende derde partijen.

  Lees ook dit artikel over hoe wij de kwaliteit borgen


  Waar worden de flesvoedingen van Kabrita geproduceerd?

  Alle babyvoeding van Kabrita wordt gemaakt van Nederlandse geitenmelk en geproduceerd in onze fabrieken in Nederland! We voeren het hele productieproces 'in eigen huis' uit, van de melkverzameling tot en met het vullen van de blikken.

  We houden het productieproces nauwlettend in de gaten om producten van de hoogste kwaliteit te garanderen.


  Zijn de productieprocessen gereguleerd en gecontroleerd?

  Ja, alle productieprocessen van Kabrita worden gereguleerd en nauwlettend gevolgd door onszelf en onafhankelijke monitoringbureaus.


  Is het mogelijk om een van Kabrita's geitenboerderijen of productiefaciliteiten te bezoeken?

  Alle Kabrita-producten worden geproduceerd in een gesloten en gecontroleerd proces. Om de strengste hygiënische omstandigheden te garanderen, laten we bezoekers in onze productiefaciliteiten en / of onze geitenbedrijven niet toe.

  Sommige van onze Nederlandse boeren organiseren echter open-dagen waar ze hun boerderijen openstellen voor bezoekers. Blijf onze website controleren voor meer informatie.Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte.

  Mandje

  Subtotaal