faq-kabrita1-400g

Hoe kan ik mijn Kabrita het beste bewaren?

Sluit het blik goed af met de plastic cap. Bewaar Kabrita op een koele, droge en donkere plek (niet in de koelkast). Na het openen van de verpakking is Kabrita nog 4 weken houdbaar.

Hoe lang kan een bereide flesvoeding worden bewaard?

Bereid de melk niet meer dan 1 uur voordat je de voeding aan je baby gaat geven. Gooi de voeding die overblijft in de fles weg. Het is niet verstandig, in verband met de hygiëne, om het flesje later weer op te warmen.

Wat het verschil is tussen zuigelingenmelk en opvolgmelk, waarom is een overstap nodig?

Het verschil tussen Kabrita 1 en 2 is voornamelijk de verhouding tussen eiwitten en vet. Ook heeft de Kabrita 2 een wat andere samenstelling van vitamines en mineralen. Daardoor is de voeding net wat beter afgestemd op de ontwikkeling en groei van je kleintje.

Kan Kabrita 1 zuigelingenmelk gecombineerd worden met borstvoeding?

Borstvoeding is de ideale voeding voor uw baby gedurende de eerste zes maanden van zijn leven. Het is echter volkomen veilig om borstvoeding te combineren met flesvoeding. Het zal waarschijnlijk even duren voordat uw baby gewend is geraakt aan het drinken uit een fles. U kunt bijvoorbeeld 's ochtends beginnen met borstvoeding en' s middags overschakelen op flesvoeding. Wij adviseren u om in overleg met uw arts (de zorgverlener die nauw betrokken is bij dit groeiproces) vast te stellen hoeveel en wanneer u Kabrita het beste kunt gebruiken.

Mijn kindje is net gestart met Kabrita 1. Hoeveel tijd heeft het nodig dat de darmpjes wennen aan deze melk?

Sommige kindjes hebben helemaal geen overgangstijd nodig en bij anderen kan het wel 2 weken duren. Daarbij kan het ook afhangen van het product dat je hiervoor gebruikte: borstvoeding of een ander merk flesvoeding.

Mandje

Subtotaal