De milde kracht van geitenmelk

De milde kracht van geitenmelk

Geitenmelk is van nature mild en vormt een goede basis voor babyvoeding. Kabrita combineert de natuurlijke mildheid van geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen*.

*Net als alle opvolgmelk en peutermelk

Waarom geitenmelk?

Wereldwijd wordt geitenmelk veel gedronken

Wereldwijd wordt van oudsher in veel landen meer geitenmelk dan koemelk gedronken. En hoewel er mondiaal gezien nog steeds veel meer koemelk wordt geproduceerd, is geitenmelk - ook hier in het westen - bezig met een opmars. Nederlanders kiezen steeds vaker voor een glaasje geitenmelk en dat niet alleen: flesvoeding op basis van geitenmelk wordt steeds meer vanzelfsprekend. Kabrita maakt al jarenlang flesvoeding op basis van geitenmelk. Over de hele wereld geven tal van moeders hun baby’s onze melk en daar zijn we trots op!

Kabrita wereldwijd

Wereldwijd wordt geitenmelk veel gedronken

Onze geiten

Als je een van onze geitenboerderijen in Nederland bezoekt, word je begroet door het gemekker van de witte Saanengeit. Meer dan 90% van onze geiten is van dit ras. We hebben deze niet (of nou ja, niet alléén) uitgekozen omdat ze zo mooi zijn, maar omdat ze hele goede én lekkere melk produceren. We houden zo ontzettend veel van deze geiten, dat we ons merk er zelfs naar vernoemd hebben: Kabrita is afgeleid van het Spaanse woord voor geitje, Cabrita.

Onze ingrediënten

Onze geiten

Leer meer over geitenmelk

Een dag uit het leven van een Kabrita-boerin

Maak kennis met Nienke, een 22-jarige geitenmelkboer in Nederland. Ze is een inspirerende jonge vrouw die al op jonge leeftijd haar passie vond. Ze is trots op wat ze in korte tijd heeft opgebouwd, houdt van haar geiten en krijgt er veel liefde voor terug. Vandaag volgen we Nienke door haar dagelijkse routine, leren we meer over de geiten en wat ze eten, en krijgen we een kijkje in haar boerderij. Dit is haar verhaal.
Leer meer

Van boerderij naar fabriek - kwaliteitswaarborging geitenmelk

Wij vinden de kwaliteit van onze geitenmelk flesvoeding heel belangrijk. Daarom delen we graag met jullie hoe we deze kwaliteit ook daadwerkelijk waarborgen. In deze blog vertellen we hoe we dit doen.

Leer meer

Geitenmelk als basis voor opvolgmelk? 6 redenen!

Vala van den Boomen schrijft in haar blog Me-to-We over de 6 redenen waarom moeders steeds vaker voor geitenmelk als basis voor opvolgmelk kiezen. Niet zo lang geleden had je namelijk weinig keus als het ging om flesvoeding. Ze waren allemaal op basis van koemelk, maar tegenwoordig zijn er meer soorten en heb je de keuze om te kijken welke voeding het beste bij jou en je kindje past.

Leer meer

Mandje

Subtotaal