Baby - g

Inbakeren

Inbakeren, je hebt er vast wel eens over gehoord. Feitelijk is inbakeren een oeroude techniek die al eeuwen wordt toegepast, tot het einde van de achttiende eeuw. Pas de laatste 20 jaar is inbakeren weer 'herontdekt' en vele moeders zweren erbij. Vandaar dat we het vandaag gaan hebben over inbakeren!

Leer meer

Je baby's liefde voor muziek

Wist je dat muziek helpt je kindje te kalmeren? Ook helpt muziek bij de ontwikkeling van je baby. Daarom vandaag alles over je baby's liefde voor muziek!

Leer meer

Op de commode!

Wat is er fijner dan tijdens de zwangerschap fijne spulletjes shoppen voor de baby uitzet? Vandaag vertellen wij je wat er niet mag ontbreken op en in de commode!

Leer meer

Kleine stuntmannetjes en -meisjes

Vanaf het moment dat je kindje leert tijgeren, kan hij ook al klimmen. De stuntperiode breekt aan en het is belangrijk om daarop voorbereid te zijn.

Leer meer

Vliegen met baby: de beste aanpak

Ga je op vakantie naar een ver land en ga je vliegen met je baby? Dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk laten verlopen, zowel voor jezelf als voor je baby! We beschrijven een aantal tips om je hierbij te helpen.

Leer meer

Top 25 eerste keren met je baby

Tijdens de eerste 12 maanden uit het leven van je baby komen er heel veel ‘eerste keren’ voor. Momenten waar je heel graag je camera bij wenst, want deze mijlpalen zijn leuk om vast te leggen voor later en zullen dierbare herinneringen vormen.

Leer meer

Wintertijd Tip

Komend weekend zal de wintertijd weer ingaan. Dat betekent dat de klok een uur teruggezet zal worden. Heeft dit effect op het slaapritme van je baby? Lees snel verder...

Leer meer

Het ritme van je kind

De (gebroken) nachten, de middagslaapjes, de tukjes in de auto. Hoeveel slaap heeft je kindje eigenlijk nodig?

Leer meer

Mandje

Subtotaal