Kabrita Nederland

Voor kleine buikjes.

Voor kleine buikjes.

Kabrita Opvolgmelk en Peutermelk op basis van Nederlandse geitenmelk.

Bekijk het assortiment

Maak kennis met Kabrita.

Je kindje ontwikkelt zich razendsnel. Gezonde en gevarieerde voeding is daarbij heel belangrijk. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar als je wilt overstappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, dan is Kabrita Opvolgmelk of Peutermelk op basis van Nederlandse geitenmelk een geschikte keuze.

Waarom geitenmelk?

Maak kennis met Kabrita.

Lees onze verhalen voor moeder en kind

Voedingsschema voor je baby vanaf 7 maanden

Wanneer je baby 7 maanden oud is, kan je af en toe grovere stukjes voeding toevoegen aan zijn voedingsschema. Ook bouw je langzaam de borst- of flesvoeding af en breid je de vaste voedingen uit. Maar hoe pak je dit het beste aan?

Lees meer

Wat is een doula en wat kun je ervan verwachten?

Het is belangrijk dat je je veilig en gesteund voelt tijdens je zwangerschap, je bevalling en in je kraamperiode. Daarom is het goed om na te denken wie je tijdens deze bijzondere momenten om je heen wilt hebben. Vaak speelt je partner een grote rol, maar een doula kan ook een waardevolle bijdrage leveren tijdens je zwangerschap, je bevalling en in de periode daarna. Wij spraken met doula Evelinn van Oijen, voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s (NBvD). Wat is een doula eigenlijk en wat kun je van een doula verwachten?
Lees meer

Overschakelen naar flesvoeding

Sommige moeders kiezen er bewust voor om het volledige eerste jaar (of zelfs langer) borstvoeding te geven en dat is ook het beste voor je baby. Maar veel moeders schakelen na ongeveer zes maanden over op flesvoeding.

Lees meer
lees meer

Ontdek onze producten

Mandje

Subtotaal